prva javna fotofrafija

Popularnost je ne zanima: Ona je tajanstvena ljubav našeg fudbalera Filipa Kostića (FOTO)

0

O ženama i devojkama naših fudbalera mediji veoma često pišu, međutim nju niko do sada nije video, pošto Kostić svoju privatnost krije kao zmija noge.

 

foto: Dado Đilas
foto: Dado Đilas

Za veze Sofije Milošević i Luke Jovića, kao i Nemanje Gudelja i Anastasije Ražnatović znaju već i vrapci na grani. Nežnije polovine Aleksandra Mitrovića i Sergeja Milinkovića Savića, Kristina i Natalija, takođe su poznate javnosti, kao i od mnogih drugih naših fudbalera.

 

Međutim, po velikom broju dama, jedan od najboljih frajera u selekciji Srbije – Filip Kostić je sve do sada uspevao da sakrije svoju privatnost. Naime, Filip nema običaj da javno priča o svojim privatnim stvarima, a ni pregled njegovih društevnih mreža vam neće pomoći da saznate nešto više.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Filip Kostic (@filipkostic)

 

Međutim, štampa je pisala da on ima dete sa tajanstvenom Kristinom Mihailović, tačnije sina koga su dobili pre tri godine. Naravno, Kostić ni tada to nije javno objavio, ali je ta informacija procurela u medije preko društevnih mreža. I to kada je hrvatski fudbaler Ante Rebić jednom prilikom okačio sliku fudbalera sa Lukom Jovićem i napisao: „Čestitke mladim tatama“.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Filip Kostic (@filipkostic)

 

Nakon toga Filip je potvrdio ovu informaciju tako što je okačio svoju fotografiju sa sinom, ali na njegovom profilu se ne može naći ni jedna fotografija sa majkom njegovog deteta.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Filip Kostic (@filipkostic)

 

A sada je napokon u medije, opet preko Instagrama, stigla i prva fotografija zanosne Kristine. Ova informacija nije do sada dobila zvaničnu potvrdu od samog fudbalera, ali je jedna stranica na ovoj društvenoj mreži objavila sliku, na kojoj je navodno zanosna Kristina.

 

 

- Od početka karijere pa do danas, Filip Kostić privatan život sebično čuva daleko od očiju javnosti, ali ako je verovati pričama koje su došle do nas ovo je prelepa Kristina kojoj pripada srce novog fudbalera Juventusa – komentar je koji stoji uz fotografiju navodne lepše polovine Filpa Kostića.

 

 

 

makonda-tracker