ISPROBAJTE I VI

Brišu godine i dodaju eleganciju: Top 3 frizure Nine Badrić uz koje ćete blistati u svakoj prilici BEZ pomoći frizera

0

Frizura može dosta toga da promeni u našem izgledu, doda samopouzdanje, ali ga i oduzme.

foto: Instagram
foto: Instagram

Frizure su uvek jedna od najvažnijih tema u svetu mode, one mogu da nam pomognu, ali i odmognu ako ne znamo da izaberemo pravu. Frizurom možemo skinuti nekoliko godina s lica i postići efekat mladolikosti.

 

Nina Badrić je jedna od poznatih dama koje uvek inspirišu svojim modnim odabirima, a kako zna da pronađe savršeni komad garderobe, ona isto tako oduševljava i frizurama koje čine da svaka žena izgleda mlađe.

  • Raščešljani talasi
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

Talasi koji izgledaju razbarušeno skidaju i nekoliko godina sa vašeg lica. Mladalačka frizura koju ćete rado nositi, a i pravi se vrlo lako. Ko ima prirodno talasastu kosu, treba samo da malo raščešljate i prebacite kosu na jednu stranu kako bi dobila na volumenu. Ukoliko vam je kosa ravna, uvijte je blago na peglu ili figaro i uradite isto.

 

  • Punđa
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

Elegantne punđe su uvek u modi, ali postoje i one za koje vam nije potreban profesionalni ffrizer. Pokupite kosu, vežite gumicom i ukosnicama stilizujte pramenove koji štrče. Bitno je samo da ne zatežete previše i da pustite kosu da se sama podeli i namesti.

 

  • Talasi
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

Opet talasi, ali ovog puta holivudski. Nina inače vrlo često nosi različite varijante talasa i kovrdža, a najbolje holivudske talase ćete napraviti fenom i velikom četkom koju prethodno morate naprskati lakom.

 

 

makonda-tracker