probajte i vi

Ne slaže se skoro ni sa čim! Žena Aleksandra Mitrovića zna kako da nosite rizičnu boju koju influenserke obožavaju

0

Ova nijansa biće vrlo popularna narednih godina, ali će često biti deo modnih promašaja. Ne i u slučaju Kristine Mitrović!

foto: mitrovic__kristina, Instagram
foto: mitrovic__kristina, Instagram

Barbiecore trend proteklih godinu dana spada u najpopularnije na svetu, a slavne lepotice ga koriste na bezbroj načina. Možete se obući u neku nijansu pink boje od glave do pete, možete poneti samo jedan statement komad u njoj, možete da kombinujete... a rezultat je uvek nadmoćan i trendi izgled.


Međutim, kada je reč o ružičastoj boji, ne postoji bezbedna nijansa – sa svakom treba biti vrlo oprezan jer pogrešna kombinacija može da učiniti da autfit izgleda prenapadno. To posebno važi za boju fuksije ili, kako se češće čuje kod nas, ciklama.

 

Ova nijansa je na ljubičastoj strani ružičaste boje u spektru, a zbog svoje specifičnosti neko je smatra ružičastom, neko ljubičastom, neko crvenkastoljubičastom, a svi je obožavamo! Sa čime, međutim, kombinovati boju fuksije?

 

1 / 4 Foto: affinitypicture / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia


Modni stručnjaci kažu da ona može da izgleda vrlo lepo s pastelnim nijansama zelene i plave, zatim tamnoljubičastom bojom, kao i da je bez sumnje najbezbednije kombinovati fuksiju s belom i crnom odećom.


Upravo je tako razmišljala Kristina Mitrović, supruga srpskog fubalera Aleksandra Mitrovića, koja je juče na Instagramu podelila fotografiju za koju je pozirala u vrlo šik izdanju.

 

Kristina Mitrović, Žena Aleksandra Mitrovića
foto: mitrovic__kristina, Instagram

U pitanju je poslovno-elegantan stajling koji čine pantalone i sako s dvorednim kopčanjem, a Kristina je odabrala sasvim crni autfit, koji čini da izgleda još otmenije.

 

Kristina Mitrović, Žena Aleksandra Mitrovića
foto: mitrovic__kristina, Instagram

Međutim, ona je bila kreativna i nešto manje formalna po pitanju odabira obuće i aksesoara i ponela upravo boju fuksije! Kristina se odlučila za jednostavne salonke s visokim štiklama u ovoj nijansi, potom tašnicu u obliku sedla i vrlo trendi šešir širokog oboda.

 

 

makonda-tracker