radosni trenuci

Već mašta kog će pola biti beba: Sofija Milošević iskreno o trećoj trudnoći i planovima za veliko venčanje

1

Lepa menekenka je otvorila srce i otkrila da će uskoro izgovoriti sudbonosno "da" svom izabraniku fudbaleru Luki Joviću, a pričala je i o trećoj trudnoći

foto: Instagram
foto: Instagram

Manekenka Sofija Milošević je otkrila da ovih dana sa svojim sinovima, dvogodišnjim Aleksejem i Teodorom, koji je još nije napunio ni punih godinu dana, planira da putuje u Katar kako bi bodrila reprezentaciju Srbije i svog verenika Luku Jovića.

 

Međutim, čim se vrate sa ovog velikog takmičenja, onda počinju da razmišljaju o porodičnim planovima. Prvi od planova je, ni manje ni više nego - veliko venčanje u Beogradu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luka Jovic (@lukajovic)

- Hteli smo da pravimo svadbu i ovog proleća, ali mi je to bilo komplikovano jer sam dojila Teodora. Zato smo je pomerili za proleće sledeće godine - priča Miloševićeva.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SOFIA (@sofijamilo)

 

Ali ni to nije sve, pošto će otprilike u istom periodu početi da rade na proširenju porodice. Da podsetimo, Sofija i Luka imaju dvoje dece, dok fudbaler ima i jedno dete sa ranijom partnerkom. Međutim, još uvek se nisu odlučili o tačnom broju dece koji bi želeli da imaju, ali zato imaju nade o polu trećeg deteta.  

 

- Poslednje dve godine sam stalno bila trudna, pa mi treba mala pauza. Kad prođe svadba, onda ćemo da radimo i na trećem detetu. Bilo bi lepo da, posle dva sina, dobijemo i jednu devojčicu. Luka bi voleo da ima četvoro dece sa mnom. Pošto ima sina iz prvog braka, to je petoro! Ja bih da se zaustavimo na troje, ali on mašta o velikoj porodici. Videćemo - kaže zanosna Sofija za Informer.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SOFIA (@sofijamilo)

 

Sofija otkriva i da je njihov stariji sin očigledno od oca pokupio veliku ljubav prema sportu, pa je bilo i logično pitati je da li Alekseja jednog dana vidi baš kao fudbalera. 

 

- Aleksej je već lud za fudbalom, iako ima samo dve godine. Luka i on svaki dan igraju i uvek ga nauči nečemu novom. Kada poraste, sam će da odluči da li će se profesionalno baviti fudbalom. Najvažnije je da ono što bude radio, radi s ljubavlju -  zaključuje manekenka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luka Jovic (@lukajovic)

Kako kaže, Luka i ona su velika podrška jedno drugom i da će tako biti i u Kataru na Svetskom prvenstvu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luka Jovic (@lukajovic)

 

- Podrška porodice je veoma bitna. Luka ima veliki oslonac u meni i to mu prija. Uopšte nije nervozan pred velika takmičenja, pa nema tremu ni pred Katar. Zaista je divan muž, otac i sportista. Deca i ja idemo u Katar da bodrimo Luku i naše momke i nadam se da će srpska reprezentacija da osvoji trofej ili makar da stigne do završnice Mundijala - kaže Sofija.

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker