dopada li vam se?

Piksijeva žena blista u crnoj haljini — jedan detalj zapao za oko: Snežana Stojković u cipelama od preko 1.000 evra

3

Održana je tradicionalna svečanost Fudbalskog saveza Srbije "Zlatna lopta", na kojoj se dodeljuju nagrade istaknutim pojedinicima u tekućoj godini, u Kristalnoj dvorani hote Hajat.

foto: Milan Maricic/ATAImages
foto: Milan Maricic/ATAImages

 

Jedan od dobitnika bio je i Dragan Stojković Piksi, koji je dobio nagradu za trenera godine 2021, ali na ovu manifestaciju došao je sa svojom suprugom Snežanom Stojković

Njen izgled zapao je svima za oko, te je ona nosila crnu top midi haljinu koja je dizajnirana tako da je neborana što odlično stoji svakoj ženi koja želi da klasičnom crnom haljinom skrene poglede na sebe.

 

Dodale je i decentnu ogrlicu koja se odlično slagala uz celi autfit dok je uz sve ovo odlučila da ponese ravnu plavu kosu i glamuroznu šminku.

 

Međutim, ono šta je sve posebno zainteresovalo jesu njene cipele koje potpisuje poznati svetki brend "Mach and Mach" čija cena ide do 1400 dolara.

 

1 / 6 Foto: Milan Maricic/ATAImages

 

Podsetimo na jednu zanimljivu činjenicu vezanu za njihov brak. Oni su se venčali dva puta. Njih dvoje su se 30 godina nakon građanoskog braka zavetovali na ljubav i pred oltarom. 

 

Venčali su se u junu 2011. godine u ruskom pravoslavnom hramu Aleksandar Nevski u Parizu.

 

Mladina kuma tada je bila Ivana Mišković Karić, a mladoženjin svedok Dragan Trivan.

 

 

makonda-tracker