"ja sam savršeno biće"

"Prestanite da me mrzite, dobićete rak od stresa": Jelena Karleuša se obratila svima koji je ogovaraju i zavide joj

5

Pevačica Jelena Karleuša uvek se nalazi u centru pažnje, što zbog provokativnih autfita, što zbog toga što "bez dlake na jeziku" uvek iskaže svoje mišljenje.

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Jelena Karleuša se u poslednje vreme nalazi u žiži interesovanja zbog svog stava o lovu i tome što je nekoliko glumaca "napala" što se bave love. 

 

Na njenoj "crnoj" listi su se tako našli Vuk Kostić, Bane Tomašević i Miloš Biković koje je javno kritikovala što kako kaže "vole prirodu, a ubijaju životinje".

Iz istog razloga je nedavno zaratila sa pevačem Milanom Topalovićem Topalkom ,koji je ispod fotografije iz lova napisao:

 

– Šuma je sve ono što mi je potrebno da se detoksiram.

 

Ovo je pevačicu isprovociralo, pa mu je upitala oštre reči:

 

– I meni je ta puška potrebna, da te ZAUVEK DETOKSIRAM psihopato! Ti ćeš indijanac da ubijaš po šumi?

 

Nakon prašine sa sukobom sa Topalkom, pevačica je nedavno objavila novi story na Instagramu u kojem se obratila svim svojim "hejterima". 

 

Jelena Karleuša
foto: PRINTSCREEN/INSTAGRAM/KARLEUSA

– Zli ljudi... Morate da prestanete da me ogovarate, da mi zavidite i da me mrzite. Dobićete rak od stresa. Duboko udahnite i idite na nečiji drugi profil. Možete vi to. Spasite se, ko je loše mislio o meni, kukala mu majka. Ajd polako... Jer ovu boginju (divu i kraljicu), zabole za vaše nebitno mišeljenje i 3 pratioca (A i žao mi je da pocrkate, mada ste g.....). A vi koji me volite i koji pišete najdivnije poruke i komentare, hvala vam što me svakodnevno podsećate koliko sam najlepša i najbolja – napisala je Jelena i dodala:

 

– U stvari, ja sam savršena. Savršeno biće. Život je lep. Kao ja. I zato slobodno pišite još, volim to da čitam. Moja lepota leči, popravlja vam raspoloženje i dan čini obasjan sunčevim zracima. Jedna lepa misao o meni donosi sreću. I zato uplatite loto. Anđeo je među vama. Moja muzika je dokaz van vremenske božanske energije. Živite u JK eri srećni zbog mogućnosti –

 

makonda-tracker