mnoge je očarao

Mnoge žene je ljubio, ali još uvek nije stao pred oltar: Ovaj MLADI GLUMAC važi za najpoželjnijeg NEŽENJU u Srbiji

0

Poznati glumac Vuk Kostić svojom glumom, ali i harizmom i šarmom osvojio je srca mnogih lepotica 

foto: Sonja Spasić, ATA Images, Instagram
foto: Sonja Spasić, ATA Images, Instagram

Jedan od najpopularnijih mladih glumaca Vuk Kostić neverovatnim glumačkim talentom osvojio je srca publike, a u poslednjih nekoliko godina ne prestaje da impresionira žene širom Srbije. 

 

Kada se govori o tome koji glumci su najprivlačniji i najlepši na domaćoj sceni, među njima se često nađe i Vuk Kostić.

 

 

On epitet najpoželjnijeg neženje nosi, jer je, kako se u medijima pisalo bio u emotivnim vezama sa mnogim poznatim lepoticama.

 

Neke od najpoznatijih imena sa spiska lepotica sa kojima je Vuk bio u ljubavi su glumice Jelisaveta Orašanin, danas Teodosić i Bojana Stefanović koja je priznala da su se emocije javile još tokom studentskih vežbi na fakultetu.

 

Jedna od njegovih ljubavi bila je i pevačica Ivana Peters, s kojom je kratko bio u vezi. 

 

Ivana Peters
Ivana Petersfoto: Nemanja Nikolić

 

- Udvarao mi se i sviđao Vuk Kostić. Bilo je obostrano. Davno smo bili malo zajedno. Odličan je glumac pre svega, jedino što ne volim što ide u lov. Pozdrav za njega. Sve dobro krijem, ovo je dovoljno što sam rekla. Davno je bilo, ne sećam se zašto smo raskinuli - rekla je Ivana jednom prilikom.

 

Njegovo srce takođe uspela je da osvoji i lepa glumica Jelisaveta Orašanin, s kojom je Vuk bio u ljubavi izvesno vreme. Ona je ipak kasnije sreću pronašla pored proslavljenog košarkaša Miloša Teodosića s kojim je i danas u srećnom braku.

 

Jelisaveta Orašanin
foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Na spisku njegovih devojaka našla se još jedna glumica. U pitanju je Bojana Stefanović sa kojom je u vezi bio četiri godine.

 

Kako je glumica jednom ispričala, a mediji preneli, strast se rasplamsala tokom glumačkih vežbi na studijama, kad su glumili ljubavni par.

 

Bojana Stefanović
Bojana Stefanovićfoto: Story arhiva

 

Ovom šmekeru nije odolela ni voditeljka Ana Mihajlovski. Krajem 2019. godine se pisalo o njihovoj ljubavi, ali se ni Vuk ni Ana nisu oglašavali o svojim emocijama.

 

Ana Mihajlovski, Vuk Kostić
foto: Damir Dervišagić

 

Tako je ostalo sve do momenta kada je objavljeno da su se razišli, što je voditeljka oštro demantovala na Instagramu i tom prilikom potvrdila da je u vezi sa glumcem.

 

 

makonda-tracker