po njenom ukusu

3.600 € za MODNO REMEK-DELO! Jelena Karleuša iznenadila izdanjem koje smo nedavno videli na Kim Kardašijan

2

Balensijaga od glave do pete izbor je srpske pevačice, koja nije štedela da ostavi utisak

foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages
foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

U Beogradu je sinoć održana proslava jednog domaćeg magazina, koja je na jednom mestu okupila "pola estrade", a među brojnim glumcima, muzičarima i uticajnim ličnostima našla se i pevačica Jelena Karleuša.


Nju odavno nismo videli na ovakvim događajima, a za svoj povratak na crveni tepih Jelena je pripremila nešto spektakularno – toaletu modne kuće Balenciaga čija cena iznosi vrtoglavih 3.600 evra!

 

Pevačica se, naime, pojavila u akvamarin haljini od mat spandeksa koja je pripijena uz telo i ističe svaki milimetar njene vitke figure, a krase je i elegantne rukavice preko laktova. Reč je o kreaciji otvorenih leđa, s dvostrukom kopčom na leđima i okovratniku, koju prati raskošni šlep i čini sve još glamuroznijim!

 

1 / 5 Foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages


Ukoliko vam je ovaj model poznat, to nije slučajno – istu haljinu videli smo početkom ove godine na svetski poznatoj rijaliti zvezdi i poslovnoj ženi Kim Kardašijan, koja je istu toaletu odabrala za after-party nakon dodele Oskara u organizaciji časopisa Vanity Fair.

 

1 / 5 Foto: EPA/ NINA PROMMER


Kao i tada Kim, Jelena Karleuša nosila je na trenutak pomalo ekscentrične naočare za sunce istog brenda, a obe su odlučile da podignu kosu: dok se Kim opredelila za visoki rep, naša pevačica odabrala je visoku punđu, a utisak je u oba slučaja sjajan.

 


Naša muzička zvezda je ovaj Balenciaga stajling upotpinila i ogrlicom sa priveskom i minđušama s monogramom pomenute kuće, a njen izbor šminke za ovo veče je svedeni look u neutralnim tonovima.

makonda-tracker