Divna priča

Hteli su Sara ili Tea, ali ona je želela da bude POSEBNO: Ovako su Duško Tošić i Jelena Karleuša izabrali ime za ćerku

0

U opticaju su bila razna imena, ali su se odlučili za jedno od najlepših. 

foto: Instagram
foto: Instagram

Pevačica Jelena Karleuša ostvarila se u ulozi majke pre nešto više od 13 godina i tada su ona i njen suprug postali ponosni roditelji ćerke Atine, a godinu dana kasnije na svet je došla i mlađa ćerka Nika

 

Pevačica je važi za osobu koja je vrlo odgovorna i posvećena svom poslu, tako da je svoje prvo televizijsko pojavljivanje imala 37 dana od porođaja, kada je prvi put gostovala u emisiji kod Ognjena Amidžića i priznala:

 

 

Biti majka je divan osećaj iako, moram priznati, nisam spavala 37 dana. Kada nekog toliko voli i kada nešto toliko želi, čovek sve može da izdrži. Sve je divno, sve je novo. Istinski uživam — pričala je Jelena u oktobru 2008. godine.

 

Ona je tada iskoristila i priliku da priča o tome kako su Duško i ona odabrali ime za njihovu prvu ćerku. u opticaju su bila imena Tae i Sara, ali je ona imala želju da izabere neko retko ime. 

 

Imala sam čak ideju da se ćerka zove Divna, po mojoj majci. I to je prelepo ime, a nije često. Međutim, čula sam da to nije dobro — ispričala je Jelena.

 

1 / 7 Foto: Instagram

 

Pročitala sam u novinama da smo ćerki dali ime Atina zato što smo je „napravili“ u tom gradu. To nije tačno. Atina je boginja mudrosti i najomiljenija Zevsova ćerka. Pošto ja volim grčku mitologiju i želim da mi dete bude mala mudrica, dobila je ime Atina.

 

Ona je tada i poželela da Atina krene njenim putem i ako je suditi po sadašnjoj situaciji, ona je na dobrom putu da postane medijska zvezda.

 

 

makonda-tracker