Nikad se nije usprotivio

"On je kasica prasica i ima poverenje u mene": Jelena Karleuša otkrila kakav odnos ćerke i ona imaju sa Duškom Tošićem

0

Karleuša je ovoga puta iznela nepoznate privatne detalje iz života s fudbalerom Duškom Tošićem i njihovim ćerkama Atinom i Nikom.

foto: Instagram
foto: Instagram

Jelena Karleuša je ovih dana dosta pričala sa novinarima na mnoge teme, a iz intervjua koji je dala za portal Espreso, izvlačimo deo u kome je govorila o intimnim detaljima iz njihove porodice. 

Odnos Jelene Karleuše i Duška Tošića neko vreme je redovno punio novinske stupce, pa zato i ne čudi što je jedno od pitanja išlo baš u tom pravcu. Kako o njihovom odnosu, tako i odnosu, odnosno vaspitanju njihove dve ćerke Atine i Nike. 

 

Duško Tošić, Jelena Karleuša
foto: Instagram

- Duško je kao i svaki tata, kasica prasica za devojčice. Ozbiljne razgovore vode sa mnom. Mada se i on maksimalno trudi priča sa njima. Moram da pohvalim Duška da se nikada nije usprotivio bilo kojoj mojoj vaspitnoj odluci prema deci - rekla je JK za portal Espreso. 

 

Kako kaže, Duško uvek zna da će Jelena uraditi sve što može da bi obezbedila da sve bude kako treba kad je odrastanje njihove dve devojčice u pitanju. 

 

Duško Tošić, Atina Tošić, Nika Tošić
foto: duško tošić, Instagram

- Duško ima poverenja u mene i zna da ću ja učiniti sve najbolje za njih. Ali kada su bitne odluke poput njihovog odrastanja i školovanja... on kaže: "Aako je mama tako rekla, tako će i biti". Ne meša se i hvala mu na tome - iskreno je objasnila Jelena.

 

 

 

makonda-tracker