najveća podrška

Od nje je nasledio ŠARM i smisao za HUMOR: Ova hrabra i snalažljiva žena je majka Miloša Bikovića (FOTO)

0

Miloš Biković je svojim trudom i radom ostvario ogroman uspeh, a za njega delom je zaslužna i njegova majka, koja je ceo život posvetila deci i porodici 

foto: Ekaterina Chesnokova / Sputnik / Profimedia
foto: Ekaterina Chesnokova / Sputnik / Profimedia

Naš poznati glumac Miloš Biković godinama je vredno radio kako bi postigao veliki uspeh u glumačkom poslu.

 

Njegovo detinjstvo nije bilo bajno i sjajno, a najveća podrška oduvek mu je bila majka Marija. 

 

Osim nje Miloš ima i brata Mihajla koji se pre 12 godina, zamonašio, a na majku je nakon smrti Miloševog oca 2006. godine pao najveći teret u porodici u najosetljivijem periodu glumčevog odrastanja.

 

 

Često su se selili, a Marija je oduvek želela da svojim sinovima pruži sve što im je bilo potrebno. Iako možda nisu imali skupe igračke i markiranu garderobu bili su srećni što imaju majku koja im je pružala bezgraničnu ljubav.

 

Miloš Biković retko kada govori o svom privatnom životu, ali kada god bi se dotakao porodice o majci je govorio s velikom ljubavlju i poštovanjem. Za njega je ona jedna hrabra i snažna žena i neko kome će do kraja života biti zahvalan za sve što je za njega učinila.

 

Miloš Biković
foto: Nemanja Nikolić

Kada se proslavio velikom ulogom u filmu "Sluga" Miloš se nakon nekog vremena majci pohvalio uspehom koji je film postigao, a onda je dobio odgovor koji nimalo nije očekivao:

 

- Rekao sam mami da je film zaradio više od dve milijarde rubalja. Pitala je koliko je to ljudi. Odgovorio sam sedam i po miliona. A ona: "I svi su oni platili da tebe gledaju…" Mama troluje ozbiljno - napisao je Biković na svom Instagram profilu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)

 

Mnogi su lajkovali objavu, a bilo je i raznih komentara na račun duhovite mame. 

 

Nizom velikih uloga Miloš je uspeo da postane poprilično imućan čovek. Tada je odlučio da učini nešto veliko za ženu koja je ceo svoj život posvetila porodici i deci. 

 

Kupio sam joj stan u Beogradu, a pre toga sam joj iz Rusije doneo krznenu kapu, koja joj se mnogo dopala. Njoj pokloni nisu toliko važni. Odrastao sam na Karaburmi, a često smo se selili jer nismo imali svoj stan. Moja porodica je nekada bila veoma bogata, a nakon Drugog svetskog rata zbog nacionalizacije smo sve izgubili. Tata je bio direktor velike austrijske firme i zarađivao je dosta novca, ali ja nisam osetio taj lagodan život. Moj brat jeste – ispričao je glumac.

 

 

makonda-tracker