divan potez

Svi mogu da uče od nje: Saška Veselinov dirnula pratioce humanim gestom za primer (FOTO)

6

Supruga Đorđa Đokovića nije samo lepa i kreativna već ima i veliko srce

foto: Instagram, saskaveselinov
foto: Instagram, saskaveselinov

Voditeljka i odnedavno dizajnerka Saška Veselinov, inače supruga Đorđa Đokovića, najmlađeg brata tenisera Novaka Đokovića, poznata je kao velika ljubiteljka životinja.


Ona je sa današnjim suprugom odavno vlasnica jednog psa, već dugo ima papagaja, a sada je sasvim slučajno u njen život ušetao još jedan krzneni prijatelj.


Saška je juče na Instagramu podelila nekoliko "storija" kojima je podelila kako je udomila psa kom je dala ime Mila.

 

Ovo je Mila. Pronašla sam je u nedelju u Zrenjaninu u vidno lošem, izgladnelom stanju, To je pas pored kog su svi prolazili kao da ne postoji, nisu se sagnuli da je pomaze, da joj daju bar ostatak svoje hrane... Ja nisam mogla da je ostavim na ulici. Moj divni svekar mi je pomogao u tome, udomili smo je u kući na jezeru i tako je Mila postala član naše familije – ispričala je ona.


Kako je Saška pokazala, kuca je bila veoma loše kad ju je tek pronašla.

 

1 / 5 Foto: saskaveselinov, Instagram


Ovako je Mila izgledala pre nekoliko dana kad sam je pronašla – napisala je Saška uz snimak na kom vidimo izgladnelog psa kako ne može da se zasiti.


Međutim, ona je danas jedan srećan i sit pas, koji ima i svoju kućicu.


Mila više nikada neće biti sama, gladna, nikada joj više neće biti hladno. Ne okrećite glavu kada ih vidite, nahranite ih, pomozite. Udomi napuštenu životinju i spasi jedan život – poručila je Saška.

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker