ne skidaju osmeh s lica

Prve fotografija sa venčanja Đorđa Đokovića: Mlada poput kraljice u raskošnoj venčanici, mladoženja u teget odelu

1

Crkveno venčanje obavljeno je u crkvi Sveto Marka u Beogradu

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Najmlađi brat Novaka Đoković, Đorđe Đoković, venčao se danas sa verenicom Saškom Veselinov u Crkvi Svetog Marka.

 

Ovaj čin spajanja pred bogom upriličen je jutros, a prisustvovali su mu samo najbliži članovi porodice.

 

 

Mlada je blistala u dugoj raskošnoj venčanici, dok je Đorđe u stopu pratio elegantnim odelom crne boje koje je iskombinovao sa belom košuljom i crnim cipelama.

 

Saška Veselinov, sada Đoković, plavu kosu je pustila da joj u talasima pada preko grudi, a oko vrata je imala samo jednostavnu ogrlicu od bisera.

 

Kako su mladenci izgledali pogledajte u galeriji

 

1 / 3 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

 

Novakova majka i otac s osmehom na licu su posmatrali mladence i jedno drugom su nešto šaptali na uvo.

 

Novakova majka Dijana Đoković je odlučila da za ovu priliku obuče lepu teget dugu haljinu i beli blejzer.

 

1 / 2 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Venčanju su pristustvovali i Jelena i Novak Đoković.

 

Jelena je pored supruga blistala u elegantnim krem pantalonama, dok je Novak bio u odelu teget boje. Sve vreme dok je ceremonija trajala njih dvoje su razmenjivali nežnosti i poglede.

 

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Naime, kako se pisalo, na pozivnicama je pisalo da će zvanicama biti javljena lokacija sat vremena unapred, a pisalo se i da će svadba da bude negde u Crnoj Gori.

 

- Sve je obavijeno velom tajni. Na pozivnici piše da će sat vremena pre svadbe gostima biti javljena tajna lokacija venčanja. Niko ne zna gde će proslava biti, zna se samo da je Crna Gora u pitanju – rekao je dobro obavešten izvor.

 

Međutim, kako je javnost vrlo znatiželjna teško je bilo sakriti baš sve detalje.

 

Đorđe Đoković
foto: ATA Images

 

- Iako su i Đorđe i Saška pokušali da sve detalje venčanja drže u strogoj tajnosti, ipak ovde u Crnoj Gori se brzo sve sazna. Nakon venčanja u Beogradu, koje će se najverovatnije održati u Sabornoj crkvi, a za koju je porodica Đoković izuzetno vezana i gde su svojevremeno bili i kumovi hramovne slave, odmah će se uputiti u Crnu Goru. Ovo "najverovatnije" kažem jer su neki sa mladine strane za to da se venčanje obavi u Hramu Svetog Save, pa ćemo videti čija će biti poslednja (smeh). U Crnu Goru, kako se ovde priča, mladenci stižu sa 80 zvanica. Koliko su brinuli o svojim gostima, vidi se i po tome što su Đorđe i njegova trudna verenica svima obezbedili avionske karte i smeštaj u jednom luksuznom hotelu - započinje izvor za Kurir.

 

- Gosti će u Crnoj Gori boraviti četiri dana, tokom kojih će biti organizovano nekoliko žurki. Za svaku od ovih zabava u pozivnici je naznačen i poseban dres-kod, koji će sve zvanice morati da ispoštuju. Među gostima će, pored članova porodice, biti prisutni i njihovi najbolji prijatelji i bliski saradnici. Sve će biti na vrhunskom nivou, od trpeze, na kojoj će biti specijaliteti iz svih kuhinja sveta, pića, pa do dobre muzike. Ova svadba će možda prevazići i Noletovu i Jeleninu - završava izvor.

 

 

 

 

 

makonda-tracker