ispričala sve

Sada je sve jasno: Saška Veselinov objasnila simboliku PAPAGAJA na venčanju

1

Konačno je na društvenim mrežama objasnila sve. 

foto: Printscreen
foto: Printscreen

Brat srpskoj tenisera Novaka ĐokovićaĐorđe i voditeljka Saška Veselinov venčali su se u crkvi Svetog Marka u Beogradu 12. septembra. Nakon crkvenog venčanja oni su zajedno sa gostima otputovali u Crnu Goru gde je slavlje trajalo 2 dana. Zabavljale su ih brojne muzičke zvezde među kojima su Sergej Ćetković, Željko Samardžić, Saša Kovačević, Milica Pavlović, Aleksandra Prijović...

 

Jedan detalj sa njihovog crkvenog venčanja posebno je privukao pažnju. Naime, Saški je majka ispred crkve donela kavez u kojem je bio papagaj, koji je ona kasnije ponela sa sobom u restoran. 

 

 

Mediji su već pisali o simboliki ptice na venčanju, odnosno kako je poznato, ptica, odnosno golub predstavlja nevinost neveste i poruku da ona odlazi o od kuće, ali predstavlja i početak novog i srećnog porodičnog života.

 

Međutim sada se Saška oglasila na svom Instagram profilu i raznežila sve odgovorom:

 

 Pipi Duga Čarapa Veselinov je za mene član porodice. Znam za njega od kada znam i za sebe. Uvek i zauvek na mom desnom ramenu. Moj zaštitnik — napisala je Saška na svom Instagramu uz fotografiju na ulazu Crkve Svetog Marka kada je pred sam čin venčanja izvadila svog ljubimca iz kaveza i poljubila ga.

 

— Bio je jako mali kada je stigao u naš dom, tako da sam mu se maksimalno posvetila. Što se reči tiče, imajte na umu da je stigao kada sam imala 3 godine. Fond reči mi je bio "Pipo, dođi, Pipo" i tako 1.000 puta na dan. Menja melodiju, pa ako me nema dugo kod kuće, to njegovo "Pipo" bude dosta ljutito, dok je za "Laku noć" nežan — ispričala je ona jednom prilikom, a takođe tada je istakla da bi želela da on bude na njenom venčanju, ali da joj stoji na ramenu, što ipak nije bio slučaj.

 

 

makonda-tracker