GORE VIMBLDON, A DOLE...

Prolećna elegancija NA NJEN NAČIN! Devojka Đorđa Đokovića u PINK izdanju koje će vam se danima vrzmati po mislima

6

Ova nijansa roze boje najbolje stoji plavokosim devojkama, a voditeljka ju je kombinovala maestralno

foto: Milan Maricic/ATAImages
foto: Milan Maricic/ATAImages

Saška Veselinov, popularna voditeljka i jedna od najlepših mladih devojaka naše javne scene, već neko vreme uživa u skladnoj vezi sa Đorđem Đokovićem, najmlađim bratom Novaka Đokovića i direktorom turnira Serbia Open.


Ona je na juče završenom turniru bila među najvatrenijim navijačima, a na samom finalu bila je i među najzapaženijima, pre svega zahvaljujući vrlo atraktivnoj odevnoj kombinaciji.


Saška je za ovu priliku odabrala nešto duži blejzer, koji je lako mogla da ponese i kao sako-haljinu, ali je ona rešila da ga ne nosi na golo telo. U pitanju je strukirani model vrlo efektne ružičaste nijanse, ispod kog je ponela jednostavnu belu majicu i kratku suknju u boji u kojoj je sako.

 

Saška Veselinov
foto: Milan Maricic/ATAImages

Poznato je da roze boja u nijansi žvake najbolje stoji plavušama, a Saška je očito računala s tim jer je svoju svetlu kosu pustila da pada u talasima, a sve je upotpunila upečatljivim aksesoarima. Beli šešir širokog i ravnog oboda i retro naočare za sunce s pink ramom i autfit je sklopljen bez greške!


Kao i obično, Saška je nosila ručni sat i imala besprekoran manikir i minimum šminke.


Šarmantna voditeljka je, inače, i istaknuta influenserka, a malo je poznato da je bila Mis šarma 2019. godine i prva pratilja Mis Srbije 2017.

 

 

makonda-tracker