inspiracija!

ZA SVAKI DAN, a ipak — šik! Devojka Đorđa Đokovića zna najbolji način da nosimo KOŽNE PANTALONE

9

Atraktivna voditeljka danas je uspela da privuče sve poglede jednostavnom i udobnom kombinacijom koja kao da je istrgnuta sa stranica modnih časopisa

foto: Milan Maricic/ATAImages
foto: Milan Maricic/ATAImages

Saška Veselinov, popularna voditeljka i jedna od najlepših mladih devojaka naše javne scene, već neko vreme uživa u skladnoj vezi sa Đorđem Đokovićem, najmlađim bratom Novaka Đokovića i direktorom turnira Serbia Open.


Danas je ovaj par u Beogradu obišao teren Teniskog centra "Novak", gde su u toku pripreme za turnir, koji će se održati od 17. do 24. aprila.

 

Šarmantna Saška još jednom je sve okupljene oduševila izgledom, a za ovu ležerniju priliku odabrala je vrlo udoban i, ipak, izuzetno trendi autift.

 

1 / 8 Foto: Milan Maricic/ATAImages


Voditeljka je uz jednostavne bele patike ponela kožne pantalone skinny kroja, a opredelila se za klasiku u vidu crne boje. Ovaj komad obično u poslednje vreme viđamo u vrlo svečanim odevnim varijantama i u spoju sa salonkama, ali Saška je svoj stajling za svaki dan upotpunila vrlo jednostavno — laganom bomber jaknom!


Iako spoj kožnih pantalona i popularne "bomberke" nije nešto što se viđa svaki dan, u pitanju je vrlo efektan spoj. Voditeljka se odlučila za braon model koji ima crne rukave, zbog čega se jaknica savršeno uklopila uz donji deo odeće.
Uz to je ponela crnu kožnu tašnicu i retrko naočare za sunce.


Jednostavno i zgodno za sve dnevne prilike!

 

 

makonda-tracker