nestrpljivi

Šta to rade dan pred venčanje? Đorđe Đoković nervozan zbog svadbe, Saška ga nagovara da uradi nešto potpuno neverovatno

0

Mladi par Đorđe Đoković i Saška Veselinov užurbano se spremaju za venčanje koje će biti održano 12. septembra

foto: Instagram
foto: Instagram

Brat čuvenog tenisera Novaka Đokovića, Đorđe Đoković nedavno je verio svoju devoju Sašku Veselinov na čuvenoj beogradskoj tvrđavi Kalemegranu.

 

Nakon samo nekoliko dana usledile su lepe vesti, da je Saška u blagoslovenom stanju i da će u septembru organizovati svadbu i venčanje.

 

 

Njih dvoje su zajedno oko godinu dana, a ono što je od početka bilo jasno jeste da žele da svakog dana budu zajedno.

 

Đorđe se maltene posle mesec dana zabavljanja uselio kod Saške u stan i od tada su nerazdvojni. Sada kada je Saška trudna srećniji su nego ikad.

 

Došao je i taj dan, dan kada će oboje da stanu na ludi kamen. Iako su svi mislili da će venčanje biti propraćeno medijiskim ekipama Đorđe i Saška su odlučili da sve ipak bude obavijeno velom tajne.

 

Đorđe Đoković, Saška Veselinov
foto: Instagram

 

Tako se još uvek ne zna tačno mesto gde će se venčanje održati, osim što se zna da će to biti u Crnoj Gori. 

 

Kako je malo vremena, a mnogo obaveza ovih dana Đorđe i Saška su imali mnogo toga da obave. Za kraj su ostavili odabir cipele za mladoženju, a Saška nije odolela, a da taj zanimljiv trenutak ne podeli na društvenim mrežama.

 

Saška Veselinov
foto: Instagram

- Smejem se jer ga teram da uzme cipele i da mu kod obućar sredim ovo plavo - napisala je ona. 

 

Ona je objavila stori u kojem se vidi Đorđe koji isprobava cipele i ona koja ga s osmehom na licu posmatra i fotografiše. Čini se kao da on samo želi da se šoping završi, a Saška blista od zadovoljstva.

 

Bilo kako bilo, danas je taj važan dan i svi s nestrpljenjem isčekuju da vide kakva će biti venčanica, odelo, gosti i naravno gde će slavlje biti upriličeno.

 

 

 

 

 

makonda-tracker