urnebesan

Stefan Đoković napravio šou na svadbi Đorđa i Saške: Mnoge je podsetio na sina Kejt Midlton i princa Vilijama (FOTO)

2

Porodica Đoković danas se okupila kako bi prisustvovala venčanju Đorđa Đokovića i Saške Veselinov 

foto: Nenad Kostić
foto: Nenad Kostić

Na crkvenom venčanju su se okupili najbliži članovi porodice, a među njima su bili i rođeni brat Đorđa Đokovića, Novak Đoković i njegova supruga sa mališanima.

 

Svi članovi porodice su bili veoma uzbuđeni, a onim najmlađima je teško bilo da mirno posmatraju događaj, već su pronašli način da se zabave. 

 

 

Ipak, kao najstariji brat, Stefan Đoković je bio vođa dečije igre, a to su uspele da zabeleže i kamere, ali i objektiv fotoaparata.

 

Nakon što su se svatovi okupili kako bi se fotografisali ispred crkve nakon čina večanja, sin tenisera nasmejao je sve kada je tokom slikanja napravio prstima uši sestri Tari i još jednom dečaku.

 

Stefan Đoković
foto: Nenad Kostić

 

I to nije bilo sve. Po svemu sudeći Stefanu su venčanja pomalo dosadna, pa je odlučio da se na sebi svojstven način zabavi. Na drugoj fotografiji se vidi Stefan koji drži prekrštene ruke.

 

Nema sumnje da je i ovog puta uspeo da nas nasmeje, ali i da pobere simpatije velikog broja ljudi. 

 

Stefan Đoković
foto: Nenad Kostić

 

Neke je, sudeći prema komentarima, podsetio na nestašnog sina Kejt Midlton i princa Vilijama, koji je slične grimase i nestašluke pravio kada se sa kraljicom Elizabetom II i roditeljima pojavio na balkonu kraljevske palate tokom Platinastog jubileja. 

 

Kejt Midlton
Kejt Midltonfoto: JOHN RAINFORD / SPLASHNEWS.COM / SPLASH / PROFIMEDIA

 

makonda-tracker