(FOTO)

Bila osumnjičena za krijumčarenje droge i drži rekord za najkraći brak: Kako danas izgleda nekada najlepša Hrvatica?

0

Ona je nekada bila jedna od najuspešnijih manekenki u našem regionu.

foto: Mondadori Portfolio / ddp USA / Profimedia
foto: Mondadori Portfolio / ddp USA / Profimedia

Nina Morić je jedna od najpoznatijih hrvatskih manekenki koja već neko vreme živi u Italiji i uživa u ljubavi sa hirurgom Karlom Galatom. Njen privatni život je oduvek intrigirao javnost, naročito na početku karijere, a danas je često na meti komentara zbog estetskih korekcija.

 

Ona je nedavno privukla pažnju pojavivši se na jednoj modnoj reviji sa bivšim suprugom Fabriciom Koronom, s kojim ima sina Karlosa, a njihov brak je bio poznat po brojnim skandalima i turbulencijama.

Nina je postala poznata još 1995. kada se pojavila u spotu hrvatskog pevača Tonija Cetinskog, a potom je na takmičenju Elite Look of the Year osvojila drugo mesto i ubrzo počela da sarađuje sa prestižnim brendovima u Milanu.

 

Već sa 18 godina je uradila prve estetske korekcije na sebi, a 1998. godine je na pomenutom takmičenju osvojila prvo mesto. Dok je radila u Los Anđelesu 1999. godine, dobila je ulogu u hit spotu Rikija Martina „Livin’ La Vida Loca“. Iste godine objavila je svoj debi singl kao pevačica, ali zbog neuspeha album nikada nije snimljen. Takođe ju je odabrao Džim Keri za glavnu žensku ulogu u nastavku filma Maska iz 1994. godine, ali su pregovori propali.

 

Nina Morić
foto: PAOLO COCCO / AFP / Profimedia

Ono što je najviše pažnje privuklo i uznemirilo javnost su njene izjave kako ju je otac psihički i fizički zlostavljao, pa je zbog toga već sa 12 godina počela da se samopovređuje.

 

Nina ima i dve sestre sa kojima je odrasla, ali one nisu u prisnim odnosima, dok je otac sve navode porekao i tužio Ninu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Moric (@nina__moric)

Manekenka je imala priličn buran ljubavni život. Bila je u braku sa Fabriciom koji je inače paparaco i bavio se ucenjivanjem, između ostalog, i Silvija Berluskonija. Nakon što je završio u zatvoru, Nina je podnela zahtev za razvod braka, a samo nekoliko meseci nakon razvoda, snimljeni su zajedno na odmoru, pa se spekulisalo o navodnom pomirenju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Moric (@nina__moric)

Njen sledeći brak je trajao samo dva meseca, a u tom periodu je vrlo često viđena u alkoholisanom stanju, pisalo se čak da ju je tadašnji dečko i pretukao. Tada kada se nakon dva meseca veze udala za Masimilijana Dosija i razvela nakon istog perioda, dospela je na listu najkraćih brakova na svetu. Još 2009. godine se spekulisalo da je pokušala da se ubije, a tada je rekla da je popila malo više tableta za spavanje. Nina je bila osumnjičena i za krijumčarenje 2012. ali je nakon saslušanja puštena na slobodu.

 

 

makonda-tracker