ŠTA VI MISLITE?

53 godine razlike, U INAT NJEGOVOJ DECI! Silvio Berluskoni oženio mladu lepoticu i Italija je ZGROŽENA

0

Bivši italijanski premijer Silvio Berluskoni oženio se, doduše, samo simbolično, lepom Martom i priredio skromniju proslavu u to ime.

foto: FABIO FRUSTACI
foto: FABIO FRUSTACI

Silvio Berluskoni (85) i njegova izabranica Marta (32) venčali su se u jednoj vili u gradu Lesmu, ceremoniji je prisustvovalo oko 60 zvanica, a Berluskoni i njegova 53 godine mlađa supruga uživali su u atmosferi.


Naime, ono što je zanimljivo jeste da oni nisu zvanično venčani, u pitanju je bila samo simbolična proslava. Razlog tome je protivljenje njegove dece, pošto oni ne žele da dele nasledstvo sa Martom.

 

Podsetimo, Berluskonijeva imovina se procenjuje na više od pet milijardi funti.

 

- Marta, prema tebi osećam veliku ljubav. To je nešto što još nisam iskusio i za mene si neizostavna. Bila si uz mene u teškim trenucima, puno si mi pomogla. Dopunjuješ me, ne bih mogao živeti bez tebe. Ispunjavaš moj život - rekao je Silvio tokom ceremonije.


Marta je ponela čipkastu venčanicu dizajnera Antonija Rive.

 

Italijanska javnost je zgrožena ovim postupkom bivšeg premijera. Brojni negativni komentari nizali su se u medijima nakon saznanja da je Berluskoni rešio da oženi mladu Italijanku. Svi komentarišu razliku u godinama i podsećaju na Berluskonijev raskalašan način života, ali ovaj bračni par ne obraća pažnju na to.

 

Podsećanja radi, Berluskoni je pre Marte bio u vezi sa Frančeskom Paskale, koju je ostavio jer je smatrao da je prestara za njega. Ona je tad imala 34 godine. Brojni skandali su obeležili karijeru ovog političara, među njima i vest da je platio šest miliona funti maloletnoj marokanskoj prostitutki za seksualne usluge na njegovim bunga bunga žurkama.

 

 

makonda-tracker