mnogi su ovo očekivali

Ko nosi pantalone, a ko suknju u kraljevskoj porodici? Bivši zaposleni otkrio detalje iz života Kamile i Čarlsa

0

Nakon što je kraljica Kamila došla na presto sa svojim suprugom Čarlsom III postalo je jasno ko vodi glavnu reč u njihovoj porodici 

foto: i-Images / Eyevine / Profimedia
foto: i-Images / Eyevine / Profimedia

Nakon što je Britanija ostala bez najdugovečnijeg monarha, čuvene kraljice Elizabete II, njen sin kralj Čarlsa III dolazi na presto, a s njim se dešavaju i brojne promene, koje svakodnevno potresaju javnost kraljevine.

 

Кralj Čarls III je imao veoma buran život. Njegov prvi brak sa Dajanom Spenser završio se katastrofalno, a o njima se često i danas govori.

 

 

Nakon Dajanine smrti, Čarls je ostao sam dugi niz godina dok konačno nije obnovio svoju dugu ljubavnu vezu sa Кamilom Parker sredinom 2000-ih.

 

Sada kada nosi novu titulu kraljice supruge, Кamila će biti redovno prisutna uz svog muža. Kako su u javnosti šuška, ona ima ogroman uticaj na novog kralja.

 

- Ona je pravi šef - objasnio je Džulijan Pejn , bivši sekretar za komunikacije Čarlsa III , u intervjuu za Tajms.

 

- Rečeno mi je da neću biti angažovan ako to ne odobri njeno viskočanstvo.

 

Princ Čarls, Kamila Parker
foto: Profimedia

 

Pejn je jasno stavio do znanja da, iako su i Čarls i Кamila znali da će se jednog dana popeti na tron, to nije bila pozicija koju su želeli i kojoj su se radovali.

 

- Oni su samo osećali da će se to desiti ako je suđeno - nastavio je on.

 

- To nikada nije bila uloga za koju su se aktivno borili. Njihov brak zaslužuje poštovanje i naklonost nacije - rekao je Pejn. 

 

 

makonda-tracker