uvek iskrena i drugačija

Pitali je da li sebe vidi kao kraljicu, a ona dala BIZARAN odgovor: Princeza Dajana otkrila strogo skrivanu tajnu

0

U jednom intervjuu Lejdi Di je ispričala šta se sve to strogo skriva od javnosti. 

foto: profimedia
foto: profimedia

Kako je već poznato princeza Dajana nije bila miljenica britanskog dvora. Nakon tragične smrti, piše se da se Čarls samo brinuo za svoju reputaciju u monarhiji, dok je kraljica Elizabeta II dugo ćutala o saobraćajnoj nesreći u kojoj je Dajana izgubila život. 

 

princeza Dajana, Princeza Dajana
foto: Profimedia

 

U jednom od intervjua princezu Dajanu su pitali da li sebe vidi kao kraljicu britanskog dvora, na šta je ona odgovorila negativno.

 

 

— Volela bih da budem u srcima naroda, ali ne vidim sebe kao kraljicu ove zemlje. Mislim da me mnogo ljudi ne vidi kao kraljicu, kada kažem mnogo, mislim na članove kraljevstva, jer su oni odlučili da ja nemam šanse da uspem. Vidim stvari drugačije, ne igram po pravilima, ja radim stvari srcem, ne glavom, iako me je to dovelo do problema — rekla je Dajana.

 

Ono što je vrlo bizarno jeste i činjenica da sličnu situaciju sa neprihvatanjem ima i supruga princa Harija, Megan Markl.  

 

Kejt Midlton, Princ Vilijam, Princ Hari, Megan Markl
foto: Printskrin

 

Podsetimo i na to da su se pre 41 godinu venčali su se princeza Dajana i princ Čarls, odnosno kralj Čarls III. Venčanje veka bilo je jedan od najgledanijih događaja u istoriji koji se emitovao u 74 zemlje, a gledalo ga je 750 miliona ljudi. Venčali su se u katedrali sv. Pavla u Londonu.

 

1 / 4 Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

 

Međutim, u njihovom braku ništa nije bilo idealno. Dugo se šuškalo da je tada princ Čarls bio u vezi sa Kamilom Parker dok je bio u braku sa Lejdi Dajanom, a krajem 1992. su mediji objavili stenograme tajnih Čarlsovih razgovora s Kamilom, što je bio konkretan dokaz da se brak miljenice nacije raspada. Čarls je zavoleo Kamilu sedamdesetih godina prošlog veka. Čekala ga je decenijama i zbog njega je istrpela i prezir i osudu Britanaca i sveta, a onda su se konačno 2005. venčali. 

 

 

makonda-tracker