sve je moglo biti drugačije

Zbog ovoga je izgubila važnu saveznicu: Kamila je obožavala Megan i htela da joj pomogne – a onda se SVE PREOKRENULO

1

Supruga princa Čarlsa ima višedecenijsko iskustvo s lošim imidžom u medijima i negativnim komentarima, pa je želela da pomogne Megan Markl da izbegne sve to. Međutim, nije naišla na dobru reakciju...

foto: Nils Jorgensen / Shutterstock Editorial / Profimedia
foto: Nils Jorgensen / Shutterstock Editorial / Profimedia

Život u britanskoj kraljevskoj porodici nije med i mleko – to su upućeni u prilike u najpoznatijoj familiji na svetu odavno shvatili.


Da, tu su slava, bogatstvo, glamur, svečani prijemi, raskošan nakit, palate, lakeji... ali i mnoga stroga pravila i zabrane, čak i u vezi s najbanalnijim stvarima poput nijanse laka za nokte ili čarapa.

 

Za Megan Markl, američku glumicu koja se maltene preko noći našla u situaciji da ulazi u ovaj svet, morao je biti šok susret sa svim tim pravilima, a britanski mediji sada pišu da je maćeha njenog supruga princa Harija želela da joj pomogne da se prilagodi.

 

Megan Markl, Princ Hari
foto: EPA-EFE/SEM VAN DER WAL

Kraljica Kamila pokušala je navodno da "uzme Megan pod svoje", piše u novoj knjizi "Hari: Biografija princa", a autorka Anđela Levin ističe da je supruga princa Čarlsa srdačno prihvatila njegovu suprugu čim su se upoznale. Isto je bilo i kada je upoznala Kejt Midlton.


Kraljica supruga zna bolje nego bilo ko drugi koliko je teško da vas prihvati kraljevska porodica i želela je da pomogne pridošlici – ističe Levinova.

 

Kraljica Kamila, Kamila Parker, Princ Čarls, Kralj Čarls
foto: EPA-EFE/MAURICIO DUENAS CASTANEDA

I Harijev otac i maćeha potrudili su se da se Megan oseti prihvaćeno.


Čarls je uživao u razgovoru s njom, naročito o pozorištu i umetnosti. Kamila je osetila da je njeno iskustvo sa zlostavljanjem javnosti, uvredama medija i mrzovoljom kraljevske porodice stavlja u poziciju da pomogne Megan da se navikne na pravila kraljevskog života – kaže Levinova.

 

Megan Markl, Princ Hari
foto: EPA-EFE/SASCHA STEINBACH

Megan Markl je, inače, tih dana u intervjuima pričala da je cela kraljevska porodica neverovatna i da su svi puni podrške.


– Zajedno su išle na ručkove i Kamila je provodila mnogo vremena savetujući je kako da se nosi s pritikom – kaže autorka. – Pokušala je da bude puna podrške, bilo joj je drago što je njena mentorka i vodila ju je na privatne ručkove. Izvor mi je tada rekao da ona ne želi da gleda nekoga kako se muči i da joj se dopada Megan.


Međutim, nije sve bilo idealno: Megan Markl nije delovala toliko oduševljeno Kamilinim dobrim namerama.


Megan je delovala kao da joj sve to dosađuje, bila je nedostupna i preferirala je da ide svojim putem – kaže Levinova.

 

 

makonda-tracker