javno izneo svoje mišljenje

Neprijatno iznenađenje za kraljevsku porodicu: Pojavio se muškarac koji tvrdi da je TAJNI SIN kralja Čarlsa III i Kamile

0

Dobro je poznato da ljubav između Čarlsa i Kamile traje godinama, a sada se pojavio i muškarac koji tvrdi da je plod te ljubavi 

Sajmon Dorante-Dej
Sajmon Dorante-Dejfoto: ITV / Shutterstock Editorial / Profimedia

Novokrunisani kralj Čarls III i njegova supruga Kamila doživeli su još pre dve godine neprijatno iznenađenje kada je jedan muškarac po imenu Sajmon Dorante-Dej izašao u javnost i rekao da je on njihov sin. 

 

U svom obraćanju on je rekao da ga je smrt njegove "bake" jako pogodila, ali da ga je još više zabolelo ono što je njegov "otac" kralj Čarls III uradio nakon toga. 

 

 

- To što je Čarls imenovao Vilijama za princa od Velsa meni je palo kao šamar - rekao je on za News7.

 

I to nije bilo sve.

 

- Ne želim tako da se osećam, ali tako je. Samo mislim, najmanje što Čarls može da uradi jeste da me prizna. On daje Vilijamu takvu titulu, a gde je moj odgovor? Gde je moj DNK test? Ako mi nisi otac, onda to i dokaži - apelovao je Sajmon na sadašnjeg kralja.

 

Potom je nastavio svoje izlaganje, pa je dodao:

 

- Osećam se odbačeno. Čarls je dobio ono što je želeo: dobio je tron, dobio je ženu, dobio je sve. Ja čak ne znam ni istinu o svojoj majci. Kada će stvari promeniti tok?

 

Kralj Čarls
foto: Victoria Jones / AFP / Profimedia

 

On nije odustajao od svojih tvrdnji, pa je ponovio i neke stvari koje je rekao još pre dve godine, kada je prvi put odlučio da progovori o svojoj teškoj sudbini.

 

- Rekao sam to i ranije, u redu je za Vilijama i Harija - da, izgubili su majku. Ali ja nikada nisam ni poznavao svoju. Nikada nisam imao tu priliku. A ovo samo izgleda dodatno kaoi pljačka.

 

Povređen i rešen da privuče pažnju javnosti dodao je: 

 

- Sva ta osećanja napuštenosti i tuge izašla su na površinu kad je umrla kraljica, ali i kada sam video Čarlsovu reakciju.

 

 

Mnogi ljudi su bili mišljenja da Dorante-Dej sve ivi radu samo kako bi se domogao novca i finansijske koristi. Nakon njegovog izlaganja društvene mreže su bile preplavljene negativnim komentarima i optužbama na njegov račun. 

 

On nije na njih ostao ravnodušan, već je odlučio da odgovori na ove optužbe. 

 

 

- Naravno da postoji deo mene koji kaže: "Da, voleo bih da budem princ od Velsa – ali postoji deo mene koji takođe to i ne želi, rekao je.

 

On je objasnio da on ne želi novac, već samo da dobije javno priznanje i mesto koje mu pripada. Takođe, osvrnuo se i na princa Harija, jer se možda potajno nadao da je on taj koji će ga razumeti. 

 

 

- Mogu da razumem Harija. Nije u pitanju neshvatanje, već ignorisanje. I osećaj bezvrednosti. I to je razlog zbog kojeg se buni na ovakav način. Pokušava da pokaže svima koliko vredi. Zato što ne oseća da vredi. To je samo moj osećaj - zaključio je Sajmon.

 

makonda-tracker