novi udar na imidž

Kaže da žena princa Harija – LAŽE! Bivša koleginica Megan Markl se obrušila na nju nakon izjave koja je šokirala svet

2

Poznato je da je Megan Markl, pre nego što se udala za princa Harija i postala vojvotkinja od Saseksa, bila glumica, a nedavno je otkrila da je imala još jedan javni posao.

foto: Inside Edition/YouTubePrintscreen
foto: Inside Edition/YouTubePrintscreen

Megan Markl je u svom podkastu "Archetypes" pričala o svojoj karijeri modela, kada je bila deo šou-programa "Dogovoreno ili ne".

 

Zadatak joj je bio da nosi kofer s novcem i ćaska s voditeljem i takmičarima, a Megan se ovog poglavlja svoje karijere neradno seća. Kako ističe, devojke koje su učestvovale u ovom kvizu tretirane su kao "glupače" i cenio se samo njihov izgled.


Bila sam zaista zahvalna kao glumica na audiciji što imam posao kojim sam mogla da platim račune. Imala sam prihode, bila sam u sindikatu, imala sam zdravstveno osiguranje, bilo je super. Ali na kraju sam napustila šou. Bila sam mnogo više od onoga što se objektiviziralo na sceni. Nisam volela da budem primorana da radim posao koji se svodio na izgled, na specifičan arhetip reči "glupača" – rekla je Megan.

 

Nakon što su svetski mediji preneli ovu izjavu, na Instagramu se oglasila manekenka Klaudija Džordan, koja je i sama svojevremeno radila kao TV hostesa u ovom šouu.

 


Slušaj, Megan... – počela je iznervirana Klaudija. – Da razjasnimo. Da, kada radiš kao model u TV šouu, to nema veze s tvojim intelektom, ali svaki purt su producenti birali po pet devojaka koje su komunikativne i imaju zabavne ličnosti.


Kako je ona istakla, nijednom se nije osetila kao, kako je Megan Markl rekla, "glupača".

 

U "Dogovoreno ili ne" nas nikad nisu tretirali kao glupače. Zahvaljujući tom šouu, dobile smo mnogo prilika – naglasila je Klaudija. – To je mogućnost od koje ti treba nešto da napraviš. Ako se samo pojaviš i ne potrudiš se, dobićeš samo ček i ništa više. Ali ako se pojaviš i iskoristiš priliku... Onda nema granica u tome šta možeš da dobiješ od toga.

 


Klaudija je kasnije izgradila karijeru na televiziji i iza sebe ima učešće u mnogim programima, a kaže da je uživala radeći u ovom šouu.


Ona je napomenula da ne želi da ispadne da se raspravlja s Megan Markl jer je uvek imala lepo mišljenje o njoj.

 

Megan Markl
foto: Inside Edition/YouTubePrintscreen

Ovo nije napad na Megan jer Bog zna koliko sam u medijima branila ovu ženu godinama i uvek ću, ali nisam želela da ostane nekih nesporazuma o tome kako je bilo raditi na "Dogovoreno ili ne" – istakla je Klaudija.

 

 

makonda-tracker