iznenađujuće

Princ Hari prevario Megan Markl? Evo ko je manekenka koja ga je opčinila svojom lepotom

1

Princ Hari i Megan Markl su neiscrpan izvor zanimljivosti, a navodi o prevari su samo deo njih 

foto: Shutterstock / Alan Fraser Images
foto: Shutterstock / Alan Fraser Images

Čuveni princ Hari često je tema medija ne samo zbog svoje supruge Megan Markl i njihovih zajedničkih odluka, već i zbog svoje zanimljive prošlosti.

 

U knjizi koju je napisala Angela Levin navodi se da je princ Hari imao avanturu sa jednom manekenkom koja je radila za poznati brend Barberi.

 

U pitanju je bila devojka pod imenom Sara En Meklin koju je princ upoznao na jednoj privatnoj zabavi. Kako navode strani mediji, u to vreme princ Hari i Megan Markl su već bili u vezi. 

 

 

Kratkotrajna romansa dogodila se neposredno nakon što je Hari upoznao Megan, koju je oženio pre četiri godine u kapeli Svetog Đorđa u zamku Vinzdor u Velikoj Britaniji. 

 

- Na samom početku veze sa Megan Markl princ Hari je izašao na sastanak sa manekenkom Sarom En Meklin - napisala je Levinova.

 

Ona navodi da su se oni upoznali na jednoj privatnoj zabavi, a onda su razmenili brojeve telefona nakon čega ju je princ zasuo porukama.

 

- Oni su dosta slični, ali ipak je svako otišao svojim putem - navodi se u knjizi.

 

 

U to vreme postojala je sumnja da li je Megan raskinula sa svojim dečkom s kojim je bila u vezi dve godine. 

 

Nakon toga Hari i Megan nastavljaju svoju vezu, a Sara je krenula da gradi karijeru velikog modela i nutricioniste. I dok Megan i Hari sada imaju porodicu, Sara je postala vrlo poznata na društvenim mrežama. 

 

Hari i Megan su zajedno prošli mnogo toga, a ona je nedavno za strane medije otkrila da ju je muž spasao kada joj je bilo najteže.

 

- Kada sam se osećala veoma loše muž mi je pronašao terapeuta od poverenja. Ubrzo sam krenula na terapije, koje su mi pomogle da se osećam bolje - ispričala je Megan.

 

 

 

makonda-tracker