da li ste znali?

"Sigurno se neću predomisliti u 75. godini": Kamila već decenijama odbija jedno da uradi, a razlog je pomalo čudan

3

Britanska kraljevska porodica je neiscrpna kada su nove teme u pitanju, a jedna od zanimljivijih je kraljica supruga Kamila.

foto: Stuart Wallace / Shutterstock Editorial / Profimedia
foto: Stuart Wallace / Shutterstock Editorial / Profimedia

Novi kralj Velike Britanije je Čarls III, a njegovim stupanjem na presto, Kamila je postala kraljica supruga. Poznato je da je čak i princ Vilijam podržavao tu ideju, kao i sama kraljica Elizabeta, dok je princeza Ana imala svoj izričit stav i tvrdila kako Kamila nikad ne može biti dovoljno dobra za tu ulogu.

 

Bilo kako bilo, ona je ipak na tronu sa svojim suprugom Čarlsom i strpljivo je čekala svojih pet minuta. Pominjalo se kako kralj ima na umu da smanji monarhiju, pa je dosta ljudi otpustio, a Kamila ga podržava u tome.

Kraljica supruga je poznata po tome i da obožava nakit, ali takođe, jednu stvar je uvek odbijala da uradi i kao mlada, ali i sad. Naime, Kamila nikad nije želela da probiši uši, pa tako nosi isključivo minđuše sa štipaljkom.

 

- Sigurno neću bušiti uši, niko me neće na to naterati. Odbijala sam to do sada i odbijam i dalje, sigurno se neću predomisliti sada u 75. godini - rekla je nedavno Kamila.

 

1 / 8 Foto: Stuart Wallace / Shutterstock Editorial / Profimedia

 

Kako pišu strani mediji, ona smatra da je bušenje ušiju skrnavljenje ženskog tela, iako je čak i kraljica Elizabeta, a i Kejt Midlton veliki obožavalac minđuša i obe su bušile uši.

 

 

makonda-tracker