bilo je ponižavajuće

"Bila sam u sobi sa ženama koje šetaju okolo gole i čekaju": Megan Markl o iskustvu koje je doživela kao tinejdžerka

0

Megan Markl je privukla pažnju javnostoi svojim novim podkastom u kom je oktrila zanimljive detalje još iz ranog detinjstva.

foto: Tim Rooke / Shutterstock Editorial / Profimedia
foto: Tim Rooke / Shutterstock Editorial / Profimedia

Megan Markl je snimila novu epizodu svog podkasta Arhetipovi u kom su gostovale Margaret Čo i Liza Ling, sa njima je vojvotkinja od Saseksa pričala o tinejdžerskim danima i otkrila malo poznate detalje iz svog života.

 

Vojvotkinja je otkrila da kao neprijatno iskustvo iz ranih godina pamti odlazak sa majkom u korejski spa, te je dodala kako su razne azijske kulture dosta uticale na nju.

- Stvarno sam volela da upoznajem druge kulture, a u to su spadali i česti odlasci s mamom u korejski spa. Za one koji nisu tamo bili nikada, to je vrlo ponižavajuće iskustvo za devojku koja prolazi kroz pubertet, jer se nalazite u sobi sa ženama od 9 do 90 godina koje hodaju uokolo gole i čekaju da im izribaju telo na jednom od stolova poređanih u nizu. Sve što sam htela je kupaći kostim, no to nije bilo dopušteno - rekla je Megan.

Ona je dodala kako je nakon toga obavezno odlazila sa majkom na najukusnije rezance kuvane na pari i posmatrala sve te žene oko sebe. Inače, Megan se dosta družila sa Azijatima, jedna od boljih prijateljica ju je stalno vodila sa svojim roditeljima u najbolje kineske restorane.

 

 

makonda-tracker