zanimljivo

Kejt Midlton otkrila koji posao mali kraljević obavlja tokom raspusta: Da li će princ Džordž i ovog leta da radi?

0

Kako je princ Vilijam izjavljivao oni vole da uključuju i navikavaju dečicu na obaveze. 

foto: EPA-EFE /  ANDY RAIN
foto: EPA-EFE / ANDY RAIN

Uskoro će vojvoda i vojvotkinja od Kembridža dočekati svoje mališane koji završavaju školske obaveze i odlaze na letnji raspust. Princ Džordž i princeza Šarot već su završili sa školom, ali se malom Lujiu predškolske obaveze završavaju tek 6. jula, tako da će konačno svi biti na okupu. 

 

Kako mediji pišu, Vilijam i Kejt se veoma raduju prodičnim okupljanjima, jer će posle Platinastog jubileja konačno moći da zajedno provode vreme, a kako se piše verovatno će odmarati u njihovom domu u Norfolku, a upravo je to mesto gde će princ Džordž radio jedan posao. 

 

 

Princeza Šarlot, Princ Džordž, Kejt Midlton
foto: EPA-EFE / ANDY RAIN

 

Tokom njihove posete farmi koza u Velsu, Kejt je otkrila kako osmogodišnji Džordž pomaže oko imanja. Kada je princ Vilijam pitao vlasnike farme o robotu za čišćenje silaže koji se nalazio u jednoj od njihovih štala, objasnili su da su ga koristili za premeštanje hrane, što je Kejt navelo da otkrije:

 

— To je bio Džordžov posao na raspustu.

 

1 / 4 Foto: Profimedia

 

Princ Vilijam je ranije govorio o uključivanju dece u poljoprivredu, a jednom prilikom su pomagali da se isporuče jagnjad, što se Džordžu takođe dopalo.

 

 

makonda-tracker