ona je ćerka jelisavete karađorđević

"Ono kroz šta prolaziš je pakleno": Srpkinja i rođaka Čarlsa III uputila podršku Megan Markl i otkrila porodične tajne

3

"Članovi britanske kraljevske porodice imaju dugu istoriju mučenja i zadirkivanja pridošlica - posebno kada je reč o ženama koje se zabavljaju sa članovima porodice - i samo oni koji su čvrsti kao stena mogu da prežive te uslove".

foto: Youtube/printscreen
foto: Youtube/printscreen

Kristina Oksenberg je ćerka princeze Jelisavete Karađorđević, a ujedno i rođaka kralja Čarlsa III. Ona je veči deo svog života provela okružena plemstvom, pa je tako i otkrila brojne pojedinosti.

 

Ona uvek ističe da je kralj Čarls njen rođak u četvrtom kolenu, kao i to da je njena majka nekada bila jako bliska sa aktuelnim kraljem.

 

- Ono što mogu da kažem Megan Markl jeste: "Ono kroz šta prolaziš je pakleno podsmevanje i podmetanje - rekla je ona.

Kristina je komentarisala odnose kraljevske porodice sa ostalima, a najviše sa Megan Markl, kao i sa onima koji ne pripadaju plemstvu. Ona se prisetila i snobizma koji je vladao kada je novopečene princeza od Velsa, Kejt Midlton, trebalo da postane deo porodice. Kada se princ Vilijam, sada prestolonaslednik, svojevremno zabavljao sa Kejt, pre nego što su se 2011. i venčali, kraljevska porodica je smatrala da je prilično smešno i zabavno što je britanska štampa prozvala prinčevu izabranicu "Kejt iz srednje klase".

 

Davno se pisalo i o tome kako je Kamila Kejtine roditelje zvala Upoznajte Fokerove, čime je jasno aludirala na američku komediju u kojoj se opisuje srednja klasa.

 

Britanska kraljevska porodica
foto: Profimedia

Kristina se osvrnula i na skandaloznu vezu princa Endrua sa glumicom Ku Stark koju je pokvarila kraljica Elizabeta II. Početkom osamdesetih prince je otpočeo vezu koja na početku nije bila sporna. Najpre je Ku bila zanimljiva kraljici, a onda je naterala princa da kupi svoje prve farmerke. Nakon što su mediji otkrili da se Starkova pojavljivala u erotskim filmovima, njihova veza je završena na insistiranje kraljice.

 

- Oboje su bili zaista zaljubljeni. Bili su srodne duše, a on je bio sprečen da se oženi svojom srodnom dušom. Da se oženio njom, stvari bi danas bile drugačije - zaključila je Kristina.

 

Inače, Kristina Oksenberg ima 59 godina i danas se bavi pisanjem i dizajnom.

 

 

makonda-tracker