da li je sve u redu?

Zbog ovog princezinog poteza svi se pitaju da li se KRIZA vratila: Šarlin od Monaka ponovo intrigira monegašku javnost

0

Vesti iz Monaka su uvek zanimjive, a čini se da odnos između princa Alberta i princeze Šarlin ponovo nije baš najbolji.

foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia
foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Princ Albert i princeza Šarlin su jedno vreme bez prestanka punili novinske stupce i skoro da ne postoji osoba koja ne zna gde je njatužnija princeza bila i kakva je situacija u kraljevskoj porodici.

 

Kad smo tamn pomislili da se Šarlin oporavila i da su ona i Albert izgladili odnose, ona nas je zainteresovala svojom objavom u kojoj je njen lik "iza rešetaka" , pa su se mnogi pitali da li to ona poručuje ljudima da je u zlatnom kavezu i nesrećna.

Ipak, oni su proslavili i godišnjicu braka, a uslikani su i kako se ljube u javnosti, čak se video i osmeh na princezinom licu, što je bila prava retkost.

 

Sad je ponovo sve pod znakom pitanja. Naime, princ Albert je na odmoru sa blizancima Žakom i Gabrijel, oni su na jahti GabJac, koja nosi ime po prvim slovima njihovih imena i dok uživaju u svemu što Korzika može da ponudi, mnogi se pitaju gde je za to vreme princeza Šarlin?

Uprkos zajedničkom pojavljivanju do pre nekog vremena, izostanak supruge i majke sa porodičnog odmora je bio dovoljan da pokrene novi krug insinuacija da li su oni prošli svoju krizu i u kakvom je problemu brak, kao i Šarlinino zdravstveno stanje...

 

 

makonda-tracker