NIJE ELEGANTNA, ALI JE PRAKTIČNA

I ona ponekad zna da prekrši kraljevski protokol: Kejt Midlton nosi ovu obuću, a kraljica je smatra NEPOŽELJNOM (FOTO)

0

Vojvotkinja od Kembridža veoma vodi računa o svom odevanju, ali ponekad i ona poželi da ponese neki komad odeće ili obuće u kojem se oseća prijatno

foto: EPA-EFE/TOLGA AKMEN
foto: EPA-EFE/TOLGA AKMEN

Kejt Midlton važi za jednu od najbolje obučenih žena kada je kraljevska porodica u pitanju. Na njoj je uvek sve savršeno uklopljeno, ali i ona ima one trenutke kada poželi da se opusti i izgleda malo drugačije.

 

Uprkos činjenici da kraljevski kodeks oblačenja isključuje neke od njih, Kejt ipak ne smatra to za neki veliki propust i greh.

 

 

Ukoliko pogledamo fotografije Kejt Midlton videćemo da je ona najčešće u elegantinim haljinama, a uz njih su tu neprikosnovene salonke sa visokom potpeticom. 

 

Kada nije u njima Kejt voli da obuje lagane espadrile, koje nisu baš elegantne, ali su njoj omiljene. Za svaku ležerniju priliku ona se trudi da obuje upravo njih. Ima ih u gotovo svim bojama, a savršeno se uklapaju sa boho modelima haljina, dugih suknji, ali i sa pantalonama.

 

1 / 8 Foto: PA Images / Alamy / Alamy / Profimedia

 

Druga vrsta obuće koju Kejt voli da nosi jesu patike. Ovaj komad obuće nikada nismo videli na kraljici, a nije oduševljena ni kada ih vidi na drugima.

 

Ipak, reklo bi se da Kejt ponekad da se oseća i izgleda opuštenije, a to su najčešće prilike kada sa svojom porodicom ide u prirodu. 

 

1 / 6 Foto: Stuart Hardy/ABACAPRESS.COM / Shutterstock Editorial / Profimedia

 

I na posletku to je ravna obuća, bilo da su u pitanju čizme, naročito one dugačke. U njima ni jedna noga ne izgleda lepo, a elegancija je nešto što se podrazumeva kada su žene iz kraljevske porodice u pitanju. 

 

Uprkos svemu, Kejt je osoba koja je puna samopouzdanja i koja želi da ispuni sve što se od nje očekuje. Štikle su uvek tu, u svim modelima, bojama, sa detaljima ili bez njih, a patike i espadrile ostavlja za one trenutke kada je glavni cilj uživanje i dobar provod. 

 

1 / 6 Foto: Profimedia

 

 

makonda-tracker