FOTO

Da li primećujete da nešto nije u redu? Otkrivena BIZARNA TAJNA zajedničkih fotografija princeze Dajane i princa Čarlsa

2

Princeza Dajana je uvek tema koja intrigira, a brojne nelogičnosti njene pogibije, kao i njen nesrećan život tokom braka su jedna od stavki koje bi britanski dvor voleo da izbriše.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Princeza Dajana je bila jedna od omiljenih princeza, a njena priča će intrigirati generacije.

 

Dajana Spenser je bila uvek korak ispred, ona je odgajala svoju decu na način koji se protivio stavovima britanske krune, a prinčevi Vilijam i Hari su jedini predstavnici kraljevske porodice koji su pohađali državnu školu.

Princ Čarls je zadavao mnogo problema Dajani, a njegove prevare i intrige su dovodile čak do toga da Ledi Di pokuša i samoubistvo.

 

U poslednjem dokumentarcu koji se snima o životu i smrti princeze Dajane otkriveni su brojni detalji, kao i to da se princeza plašila za svoj život i predosećala je da će joj se desiti nešto loše.

Jedna od bizarnih grešaka britanskog dvora, prenosi Istorijski zabavnik, su i zajedničke fotografije naizgled srećnog kraljevskog para. Naime, na svakoj fotografiji princeza Dajana je u zagrljaju princa Čarlsa, nasmejana i sigurna, izgleda kao da je bar deset centimetara niža od supruga, a zapravo, u stvarnosti su bili iste visine. Oboje su visoki 178 centimetara.

Fotografi iz Bakingemske palate izgleda da su smatrali da će naslednik britanske krune dobiti na muževnosti i snazi ako bude prikazan viši od svoje “lepše polovine”. Da li su pribegli fotošopu ili je princ nosio štikle, nije poznato.

Ono što se zna je da je tokom javnih nastupa princeza Dajana, ukoliko je bila u prisustvu princa, uvek nosila ravne cipele ili baletanke kako bi Čarls izgledao makar malo viši.

 

makonda-tracker