iznenađujuće

Princ Vilijam i Kejt Midlton napuštaju London: Otkriveno zašto se sele i gde će od sada živeti sa decom

0

Ponekad članovi kraljevske porodice znaju da nas iznenade nekim svojim odlukama, a jedna od njih je i ova koju su doneli nedavno.

foto: EPA-EFE /  ANDY RAIN
foto: EPA-EFE / ANDY RAIN

Princ Vilijam i njegova supruga Kejt Midlton sa svojom decom odlaze iz Londona - pisalo je u saopštenju koje je izdala Kesingtonska palata

 

Iako je školska godina u toku par je odlučio da napusti London, a razlog je sve iznenadio. Naime, kako su objasnili u saopštenju, oni žele deci da obezbede "normalan" život i odrastanje.

 

 

Kejt i Vilijam će sa naslednicima živeti u "Adelejd kolibi", koja se nalazi oko 40 kilometara od Londona, na imanju gde se nalazi i dvorac "Vindzor". Ovim preseljenjem oni će biti bliže kraljici Elizabeti II, ali i porodici Midlton koja živi u istom okrugu.

 

Ipak, Kesnigtonska palata će i dalje biti njihova zvanična rezidencija, navedeno je u saopštenju. 

 

Oni još uvek nisu sigurni da li će u novoj kući imati poslugu, ali je veoma verovatno da će povesti dadilju koja je Kejt pomagala oko dece, jer su deca već navikla na nju. 

 

Kejt Midlton
foto: Jeff Gilbert / Shutterstock Editorial / Profimedia

 

Kako se u saopštenju navodi, roditelji troje dece, princ Džordž, princeza Šarlot i princ Luis će od septembra krenuti u prestižnu školu Lambruk, u koju već ide 615 dece, dečaka i devojčica, uzrasta od 3 do 13 godina.

 

Škola se nalazi u blizina Vinsdora, što kraljicu Elizabetu veoma raduje. 

 

Direktor škole Džonatan Peri je izjavio da se veoma raduje što će deca iz kraljevske porodice biti deo njihovog kolektiva i da poželeo im je puno uspeha u novoj školskoj godini koja počinje u septembru. 

 

 

U zvaničnom saopštenju se takođe navodi i da Vilijam i Kejt žele da budu "aktivni" roditelji, koji će u potpunosti biti posvećeni svojoj deci, njihovom vaspitanju i obrazovanju. 

 

- Oni pre svega ipak žele da budu normalna porodica - navodi se na kraju saopštenja. 

 

 

 

makonda-tracker