pogledajte

Danas su u pedesetim i lepe kao prvog dana karijere: Top 5 srpskih glumica koje plene nestvarnom prirodnom lepotom

0

Naše glumice su prepoznatljive ne samo po svom talentu, već i po nesvakidašnjoj prirodnoj lepoti, a za mnoge od njih smo u čudu kada čujemo koliko godina imaju.

foto: Zorana Jevtić, Dragana Udovičić
foto: Zorana Jevtić, Dragana Udovičić

Srpke glumice se mogu pohvaliti velikim talentom, obrazovanjem, ali i lepotom bez filtera i bilo kakvih korekcija.

 

Izdvajamo pet neverovatnih diva srpskog glumišta koje imaju preko 50 godina, ali i dalje izgledaju zanosno, prirodno i plene svojom energijom.

 

1. Branka Katić

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 24sedam.rs (@24sedam.rs)

Rođena je 1970. godine u Beogradu. Svoj život drži daleko od očiju javnosti, a karijeru je gradila mimo skandala. Udata je za britanskog reditelja Džulijana Farina sa kojim ima dva sina, a iako živi na relaciji London-Beograd, uspeva da održi svoju porodicu.

 

Redovno trenira jogu i zdravo se hrani. U jednom intervjuu za „Los Anđeles Tajms“ je izjavila da redovno uzima šilajit, smolastu supstancu koja se od davnina koristi u azijskoj tradicionalnoj medicini. Smatra da zahvaljujući njoj ima više energije i oštriji pogled na svet.

 

2. Anica Dobra

Ona je rođena 1963. u Beogradu, a sa Miodragom Sovtićem ima ćerku Minu koja se nedavno udala u tajnosti. Ona je zvezda Crnog bombardera, a o svom životu nikada ne govori, pre svakog intervjua dobro razmisli da li će ga dati. Jedno vreme je živela i u Nemačkoj i stalni je član Ateljea 212.

 

3. Dubravka Mijatović

Diva koja nas je osvojila svakom svojom ulogom, nekima je Đina iz Srećnih ljudi ono po čemu će je pamtiti, ali zasigurno je da je ona bila tinejdžerska ikona devedesetih. Rođena je 1968. godine u Beogradu. Sa pokojnim Marinkom Madžgaljem ima ćerku Saru, dok iz braka sa glumcem Goranom Radakovićem ima ćerku Ivu. Svoju privatnost i privatnost svoje dece Dubravka čuva samo za sebe.

 

4. Anita Mančić

Zemunka rođena 1969. godine ima bezbroj uloga i nagrada koje su joj obeležile karijeru. Od 2001. je u braku sa Bojanom Dedićem, a jednom prilikom je otvoreno govorila o svojo borbi da se ostvari u ulozi majke. Anita je uvek isticala da nije pobornica estetskih zahvata.

 

5. Vesna Trivalić

Popularna Cakana iz Otvorenih vrata rođena je 1965. godine, a zbog porodice i ljubavi je neko vreme živela u Dubaiju, s obzirom na to da je njen suprug estetski hirurg čiji posao je zahtevao preseljenje iz Srbije. Ona nikada ne priča o svom životu, osim kad su u pitanju projekti na kojima radi. Za nju je Šerbedžija rekao kako je "nebeski talentovana", dok Nikola Kojo smatra da je najbolja glumica na svetu i da bi zasigurno dobila nekoliko Oskara kad bi živela u Holivudu.

 

 

makonda-tracker