ONA JE ATIPIČAN PRIMERAK

I tad je bila izvan svog vremena: Popularna Pančeta objavila staru fotografiju kojom RUŠI PREDRASUDE i topi ledena srca

0

Sandru Bugarski smo zavoleli kao Pančetu u popularnoj seriji Igra sudbine, a ova glumica je po mnogo čemu nesvakidašnja javna ličnost.

foto: Instagram
foto: Instagram

Sandra Bugarski je svojim talentom davno osvojila srca publike, ali ne voli da se ističe, kao ni da govori mnogo svom privatnom životu. 

 

Za nju kažu da je prirodna i neposredna, opuštena žena, a ona sama za sebe smatra da je redak primerak javne ličnosti.

‒ Ja sam atipičan primerak srpskog glumišta: ne šminkam se, trčim na pijacu, vukljam kese iz prodavnice, kuvam i peglam, vozim „punta“. Izvinjavam se ako sam nekog razočarala ‒ rekla je ona u jednom intervjuu.

 

Sandra je ponosna baka jednog Vuka, a poslednjom objavom na Instagramu pokazala je zašto je svi volimo.

 

Naime, šarmantna glumica je objavila staru fotografiju sa svojim sinom dok je još bio beba, a na njoj se vidi kako doji dete što je izazvalo brojne pozitivne komentare, s obzirom da je i danas dojenje na javnom mestu jedna od tabu tema.

 

- Moj Lav i ja - napisala je glumica u opisu fotografije. 

Nedavno se pojavila i fotografija popularne Pančete iz mlađih dana, pa je nesumnjivo da je njena kovrdžava kosa oduvek bila zaštitni znak, a o lepoti ne treba ni diskutovati.

O njenom izabraniku se ne zna mnogo, ali je Sandra nekoliko puta objavljivala zajedničke fotografije koje svedoče o njihovoj ljubavi, međutim, detalje je sačuvala za sebe.

 

 

makonda-tracker