OSTALI SU U SJAJNIM ODNOSIMA

NJEGA JE VOLELA PRE MARINKA MADŽGALJA: Jeste li znali da je Dubravka Mijatović bila u braku s ovim poznatim glumcem?

0

Iako je medijima najpoznatija njena višegodišnja ljubav s pokojnim Marinkom Madžgaljem, jedna od najlepših srpskih glumica i pre toga je pala na šarm jednog kolege.

foto: Dragana Udovičić
foto: Dragana Udovičić

Malo je onih koji bi mogli da odole osmehu i pogledu glumice Dubravke Dude Mijatović, a malo je poznato da to nije pošlo za rukom ni njenom kolegi Goranu Radakoviću.

 

Par je sarađivao tokom snimanja filma "Tri palme za dve bitange i ribicu", a hemija koja je vladala između njih bila je očigledna.

 

 

Nakon izvesnog perioda zabavljanja, Goran i Dubravka su se venčali, a kruna njihove ljubavi bila je ćerkica Iva.

 

Kako je Radaković jednom prilikom istakao, oni sarađuju oko Ivinog vaspitanja.

 

foto: Damir Dervišagić

- Duda je dobra majka, isto kao što se i ja trudim da budem dobar otac. Nedavno je dobila drugu ćerku i oboje sarađujemo oko Ivinog vaspitanja. To je to - izjavio je pre osam godina slavni glumac.

 

Ipak, Goranova i Dubravkina ljubav nije opstala. Oni su odlučili da se rastanu, a oboje su s narednim partnerima dobili još po jedno dete - Mijatovićeva je s kolegom Marinkom Madžgaljem dobila ćerku Saru, dok je Goran s jednom direktorkom marketinga postao otac malenog Mihajla.

 

- Volim da budem sa Ivom i Mihajlom i najčešće zajedno vozimo rolere. Bio sam jedan od prvih očeva u Beogradu koji je na rolerima vozio bebu u kolicima - ispričao je jednom prilikom ovaj srećni tata.

 

 

makonda-tracker