ŠTA VI MISLITE?

Sličnost je neverovatna: Ćerka Anice Dobre se transformisala i sad neodoljivo PODSEĆA na slavnu majku (FOTO)

0

Mina Sovtić je naša talentovana glumica i ćerka Anice Dobre, a nedavno je na intimnoj ceremoniji izgovorila sudbonosno "da" svom izabraniku Luki Nikoliću.

foto: Dragan Kadić, Damir Dervišagić
foto: Dragan Kadić, Damir Dervišagić

Mina Sovtić je privukla pažnju od prvog dana kada smo je ugledali na malim ekranima, a lepotu i talenat za glumu je nesumnjivo nasledila od slavne majke.

 

Glumica nije mnogo eksponirana u medijima, pa je tako i njeno venčanje proteklo pod velom misterije, a o njenom suprugu se ništa i ne zna. 

 

Sada je izgled Mine Sovtić privukao najviše pažnje, s obzirom na to da smo navikli na riđu glumicu, a usledila je transformacija. Naime, Mine je svoju prepoznatljivu kosu ofarbala u plavo, a fotografiju sa novom frizurom je objavila glumica Miona Marković.

 

Mina Sovtić, Miona Marković
foto: Instagram/printscreen

Ova promena je pravo osveženje, a nemoguće je da ne primetimo koliko sada Mina podseća na majku u vreme kad je ona bila jako popularna.

 

Podsetimo, Minini roditelji su ispštovali njenu želju da venčanje bude organizovano samo za najbliže, ali Mina je nedavno ipak otkrila da će veliko slavlje ipak biti u septembru. Javnosti nije poznato čime se bavi ni kako izgleda njen suprug Luka s obzirom na to da nije deo javnog života.

 

 

makonda-tracker