(FOTO)

Za nju su godine samo broj: Dubravka Mijatović OPČINILA Pariz i Francuskinjima predstavila NOVI IDEAL LEPOTE

0

Dubravka Mijatović je naša proslavljena glumica koja izgleda fantastično u šestoj deceniji i čini se kao da je za nju vreme stalo.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Dubravka Mijatović, Anja Mandić,Olga Odanović i Sena Đorđević trenutno borave u Parizu kako bi odigrale predstavu Priča se po gradu, a nakon odličnih reakcija publike, usledio je odmor.

 

Glumica Anja Mandić je objavila fotografiju kako uživa u suncu i lepom vremenu u gradu svetlosti sa svojim prijateljicama, a na jednoj od objava je i Dubravka Mijatović.

Dubravka izgleda fantastično, a kako ona nema društvene mreže, prava je retkost videti je u javnosti. Reklo bi se da je za ovu glumicu vreme stalo, ona izgleda isto kao i pre deset i pre dvadeset godina.

 

Dubravka Mijatović
foto: Instagram/printscreen

Podsetimo, Dubravka Mijatović je od momenta kada se pojavila na malim ekranima, privukla pažnju i očarala publiku. Glumica rado ističe da je ponosna na svoje godine i zahvaljujući njima se oseća odlično u svojoj koži.

 

Ona je jednom prilikom govorila i o estetskim zahvatima i istakla da nije podlegla novim trendovima.

 

- Izgledam fenomenalno jer još nisam podlegla tim trendovima, a i još je rano. Ne iskčljučujem estetske zahvate, štaviše,super mi je kada vidim ženu koja izgleda lepo i koja je iskoristila estetku hirurgiju da bi se malo ulepšala. Uzdam se u genetiku koja me do sad nije izdala - izjavila je lepa glumica.

 

Dubravka iz braka sa kolegom Goranom Radakovićem ima ćerku Ivu, a nakon razvoda od njega, upoznala je Marinka Madžgalja sa kojim je bila u braku od 2007. do 2014. godine i dobili su ćerku Saru

 

1 / 8 Foto: Marina Lopičić

 

Glumica je jako teško podnela smrt drugog supruga, a svoje ćerke odgaja daleko od očiju medija.

 

 

makonda-tracker