u čast kumi

Bolje i od mnogih pevačica! Sloboda Mićalović otpevala Nataši Ninković čuvenu baladu – i NAJEŽIĆETE SE (VIDEO)

1

Poznate prijateljice i kume pre nekoliko večeri su se sjajno provodile na rođendanskoj žurki Nataše Ninković, a Sloboda Mićalović otpevala je u njenu čast veliki domaći hit

foto: Instagram
foto: Instagram

Nataša Ninković, jedna od omiljenih domaćih glumica, proslavila je 50. rođendan u velikom stilu!

 

Šarmantna zvezda pozorišta, filma i televizije upriličila je u rodnom Trebinju veliku proslavu, na kojoj je okupila veliki broj bliskih ljudi i kolega, a za dobro raspoloženje bio je zadužen čuveni muzičar Dejan Petrović sa svojim bendom.

 

Među najveselijima na slavlju bila je glumica Sloboda Boba Mićalović, inače kuma Nataše Ninković, koja se pridružila bendu u izvođenju pesme "Jorgovani" Vesne Zmijanac i Dina Merlina.

 

Glumica je, odevena u očaravajuću belu haljinu, sve vreme plesala i od srca zapevala popularni hit, pa smo tako saznali da ona, pored toga što je izuzetna glumica, može da se pohvali i solidnim glasom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @dejanpetrovicbigband

Podsetimo, Nataša Ninković organizovala je rođendansku žurku pre nekoliko dana, a Sloboda je na Instagramu podelila jedan trenutak s opisom:


Ja ću malo da sanjam, a ti me čuvaj.

 


Mićalovićeva i njen suprug Vojin Ćetković su, inače, podigli svoje prijateljstvo s Natašom na viši nivo kada su je odabrali za kumu na svom venčanju, dok je kum tada bio glumac Nikola Đuričko.
 

 

 

 

 

makonda-tracker