ponosan otac

Studirao u inostranstvu, a danas tati pomaže u poslu: Jeste li znali kako izgleda USPEŠNI SIN Dina Merlina?

0

Iako pevač ne voli da priča o svojoj porodici, on ponekad ume da prokomentariše neki detalj koji im se dešava u životu. 

foto: Antonio Ahel/ATA Images
foto: Antonio Ahel/ATA Images

Pevač Dino Merlin sa svojom suprugom Amelom ima dvoje dece, dakle ćerku Naidu i sina Hamzu o kojima se u javnost malo zna, pošto popularni pevač o svom privatnom životu veoma retko priča. 

 

Njegov sin, Hamza Dervišhalidović ima dvadeset i osam godina, a u godinama iza sebe školovao se u Berlinu, a uz to studirao je i Menadžment i političke nauke u Istanbulu. 

 

 

On se ne pojavljuje često ispred objektiva fotoaparata i kamera, ali ono šta je medijima poznato jeste da Hamza učestvuje u mnogim projektima vezanim za karijeru njegovog oca.

 

Ali, jednom prilikom je Dino pričao o svojoj deci:

 

Naida je rođena kad sam počinjao karijeru i u detinjstvu je doživela sve – od neimaštine do, metaforički rečeno, "kavijara i šampanjca". Navikla se na skroman život pa je njen odgovor na moje pitanje - šta da joj donesem iz Pariza ili Njujorka uvek bio: "Tata, hvala, imam sve, samo se što pre vrati kući" — ispričao je Dino u jednom intervjuu, iako je bilo poznato da on ne voli mnogo da otkriva o svojoj porodici, a zatim nastavio:

 

1 / 4 Foto: screenshot k1


Materijalno je ne zanima, za razliku od njenog mlađeg brata. Kad se Hamza rodio, više nismo imali nikakvih egzistencijalnih problema i navikao se na to da mu Amela i ja priuštimo šta god poželi. Kad njega pitam šta mu treba, i ne čeka da završim rečenicu, već ima listu narudžbina.

 

Poznati pevač istakao je da je u životu najviše ponosan na svoju porodicu.

 

– Jako sam ponosan na svoju decu koja su sama izabrala put i iškolovala se. Znam šta su važne, a šta nevažne stvari u životu. Trudio sam se uvek da se dopadnem mnogima, a da se ne dopadam svima. Gledam uvek i da budem solidaran sa ljudima, poprilično sam narodski čovek i želim da doprinesem. Ako mogu ikako da pomognem nekome – tu sam – rekao je Dino Merlin.

 

 

makonda-tracker