kakva slučajnost!

OBOŽAVALI ste je kao Srebru u "Složnoj braći": Evo gde je nestala DRUGA Nataša Ninković!

0

U nastavku serije "Složna braća" pojavljuje se glumica Nataša Ninković (i to kao plavokosa!), a zanimljivo je da je tokom devedesetih u ovoj seriji igrala njena imenjakinja i prezimenjakinja!

foto: Youtube Printscreen
foto: Youtube Printscreen

Serija "Složna braća" bila je jedna od najpopularnijih tokom burnih devedesetih godina na našim prostorima, a predstavila nam je talentovanu glumicu koja je ubrzo potom nestala sa scene.


U pitanju je žena koja je ostavljala utisak i glumačkim darom i lepotom, a zove se isto kao jedna od trenutno najvećih glumačkih zvezda Balkana — Nataša Ninković, a danas je svi pamtimo kao Srebru, po liku koji je igrala.

 

1 / 3 Foto: Youtube Printscreen

 

Zanimljivo, i u nastavku serije "Složna braća: The Next Đeneration, koji je emitovan početkom godine, igra Nataša Ninković koju godinama dobro poznajemo, a Dr Nele Karajlić se našalio da nema "Složne braće" bez bar jedne žene koja se tako zove i preziva.

 

Nataša Ninković
foto: Antonio Ahel/ATA Images

Poklopilo se. Ne mogu se snimati "Složna braća" bez neke Nataše Ninković — našalio se Nele.


On je pre početka emitovanja nastavka odgovorio i na pitanje mnogih fanova serije — gde je nastala glumica koja je odigrala Srebru.


Srebra je u Hjustonu. Ona je odmah posle emitovanja "Složne braće" dobila papire za Kanadu. Tamo je srećno udata i majka dvoje dece — rekao je za Kurir TV Nele Karajlić.
 

 

makonda-tracker