damski

Ni ove čizme ni kaput NIKAD neće izaći iz mode: Večno trendi izdanje Nataše Ninković savršeno i za dan i za veče

0

Jedna od najlepših srpskih glumica poznata je i kao jedna od najbolje odevenih, a to je pokazala i na sinoćnoj pozorišnoj premijeri u Beogradu

foto: Antonio Ahel/ATA Images
foto: Antonio Ahel/ATA Images

U Jugoslovenskom dramskom pozorištu sinoć je održana premijera predstave "Alisa u zemlji strahova" Eve Mahkovic, u režiji Aleksandara Popovskog. U pitanju je dramski tekst inspirisan epizodama iz knjige "Alisa u zemlji čuda" Luisa Kerola, a mnogi poznati glumci prisustvovali su premijeri i podržale kolege na sceni, koje predvodi Milena Radulović kao Alisa.


Među onima koji su uživali u izvođenju ove predstave našla se i Nataša Ninković, koja je još jednom pokazala da je kraljica stila koji odiše elegancijom, a veoma je praktičan i pogodan za različite prilike i doba dana.

 

Ona je u JDP stigla u predivnom crnom kaputu do sredine potkolenice, a reč je o komadu klasičnog kroja koji struk ističe vezivanjem pojasa, a dugački reveri vizuelno izdužuju figuru.


Visoke, kratke, jednobojne, šarene, od prevrnute ili glatke kože... Čizme s blok petom su nam se vratile i malo ko može da im odoli, a među onima kojima se dopada ovaj model obuće je i čuvena glumica.

 

1 / 8 Foto: Antonio Ahel/ATA Images


Nataša je odabrala maslinastozelene čizme od prevrnute kože, koje je nosila i na premijeri filma "Južni vetar 2" pre nekoliko meseci, i to model do članaka koji je odličan za kombinovanje i svake jesenje sezone se vraća u modu u različitim varijantama. Srpska glumica ponela je jednostavan model s dekorativnim kaišićem, dok koraku stabilnost daje debela štikla koja pruža i elegantan izgled i udobniji korak.

 

Predstava "Alisa u zemlji strahova" predstavlja nam Alisu kao odraslu devojku u tridesetim, koja sa svojim psihoterapeutom putuje "po svojoj glavi". Ona je u detinjstvu imala svoj svet čuda, a sada je ispunjena samo strahovima i sumnjama, ali još uvek postoji mogućnost da se dogodi čudo...


Uloga Alise u ovoj predstavi pripala je Mileni Radulović, dok je kraljica Herc Sloboda Mićalović, Milan Marić Šeširdžija i Mačak, Nebojša Ljubišić je Beli zec, Denis Murić Martovski zec...

 

 

makonda-tracker