ponosna i prelepa

Pobedila je sebe i dosegla zvezde: Nataša Ninković proslavila rođendan, nikada ne biste pogodili koliko ima godina

0

Jedna od naših najpopularnijih glumica danas je napunila 50 godina

foto: Antonio Ahel/ATA Images
foto: Antonio Ahel/ATA Images

Nataša Ninković, poznata srpska glumica danas je proslavila pedeseti rođendan.

 

Godinama je gledamo na daskama koje život znače, a ostvarili je i ozbiljne filmske uloge.

 

Nataša Ninković  je bila uzorna devojčica, a sa dolaskom puberteta počela je da pronalazi sebe, da se bori za svoje ciljeve i ubeđenja.

 

 

Nakon što je završila srednju školu iz rodnog Trebinja uputila se u Beograd gde pronašla sve, obrazovanje, profesiju, supruga...

 

Svojim upornim radom i trudom Nataša je dostigla zvezde. Ostvarila se u brojnim pozorišnim ostvarenjima, a tu su i filmovi i uloge u brojnim serijama.

Odrasla je u prosečnoj porodici koju su činili roditelji Milena i Branko i tri godine stariji brat Petar.

 

Nakon što je završila srednju školu iz rodnog Trebinja uputila se u Beograd gde pronašla sve, obrazovanje, profesiju, supruga...

 

Nataša Ninković
Nataša Ninkovićfoto: Instagram

 

Ostvarila se i u ulozi majke kada je dobila blizance Luku i Matiju.

 

- Pamtim sunce i miris suve trave, zanoveti i pelina koje sam osećala najviše kod babe u selu Necvijeće. Udaljeno je četiri, pet kilometara od Trebinja i bez obzira na ime, puno je cveća. Sećam se dvorišta ispred zgrade i mnogo dece, prostora oko hotela Leotar i parka ispred glavne crkve. Prvo sam ga volela zbog obdaništa koje je bilo preko puta, a kasnije i zbog amaterskog pozorišta koje se nalazi u sklopu Doma kulture smeštenog nedaleko od tog parka. U njemu sam prvi put s osam godina glumila Crvenkapu. Takođe, volela sam i predivnu reku Trebišnjicu, ali danas me na vodu više asocira more, pogotovo potez od Dubrovnika do Cavtata. Tamo smo odlazili na dnevne izlete, a na duže ostajala sam u Tivtu kod ujaka ili kod moje tetke Olge kod koje sam se uvek osećala kao kod kuće. Posle mnogo godina krug se zatvara jer sam dosta lutala, ali od pre dve godine često se vraćam u taj mali prostor između Trebinja i Dubrovnika, Tivta i Budve. Morska obala bila je dosta dugo ceo moj život – opisuje glumica neke od prvih slika iz svog intimnog foto-albuma.

 

Glumu je završila u klasi profesora Vladimira Jevtovića, a studirala je sa Danijelom Nelom Mihajlović, Danijelom Ugrinović, Danijelom Kuzmanović, Karolinom Cimešom, Vojinom Ćetkovićem, Sergejem Trifunovićem, Nebojšom Glogovcem i Borisom Pingovićem. 1994. godine je diplomirala.

 

Danas je gledamo u mnogim domaćim ostvarenjima,  a slobodno se može reći da je glumica u punoj snazi i da je pred njom duga i blistava glumačka karijera. 

 

makonda-tracker