SVAKOM PO ZASLUZI

Kraljica odlučila da PODELI IMOVINU: Vilijam i Kejt dobili Vindzor, Endru je "proteran" u Škotsku, a šta je sa Harijem?

0

Ogromno bogatstvo kraljica je odlučila da podeli onako kako ona smatra da su svi zaslužili

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Nakon što je završena proslava Platinastog jubileja, kraljica Elizabeta II odlučila se na još jedan potez koji je uzburkao javnost.

 

Naime, ona je odlučila da javno kaže šta će kome pripast, a sve shodno onome što su oni učinili tokom proteklih nekoliko godina. 

 

Kao najverniji i najvredniji članovi porodice, princ Vilijam i Kejt će dobiti priliku da žive u velelepnom zamku Vindzor. Za razliku od njih, sin Endru koji je imao aferu koja se povezuje sa pedofilijom će živeti u Škotskoj.

 

 

Ipak, sve oči su uprte u Harija i Megan Markl, jer su se oni odrekli svih funkcija koje su imali kao članovi kraljevske porodice. Ono što su oni dobili, prema pisanju britanskih medija, jeste 15 minuta kraljičinog službenog vremena. Par je u Engleskoj boravio čak 4 dana, ali je poseta bila "službena" i veoma hladna.

 

Kraljica je prema pisanju medija vodila tajne razgovore sa vojvodom od Jorka i starijim članovima kraljevske porodice o tome kako bi se princu Enruu moglo pomoći da povrati dobar ugled daleko od očiju javnosti. Ipak sin je sin.

 

princ Čarls, Kraljica Elizabeta, kraljevska porodica, Britanska kraljevska porodica
foto: Shutterstock

 

Po svemu sudeći i posle mnogih skandala, jedino što je realno jeste da kraljica za svog naslednika odabere princa Čarlsa, koji će da živi i radi iz Bakingemske palate. U tom slučaju dvorac u Vindzoru ostaje slobodan da se u njega usele Vilijam i Kejt sa decom.

 

Ova odluka je donesena pred Vilijamov četrdeseti rođendan i predstavlja svojevrsan poklon kraljice unuku, ali se princ Vilijam naime našalio da mu je sve to pomalo "zastrašujuće".

 

 

 

makonda-tracker