JESTE LI ZNALI?

"Hvala nebesima..." Kraljica Elizabeta je imala ŠALJIV komentar nakon rođenja princa Vilijama, ali i UVREDU za svog sina

1

Princ Vilijam je rođen 1982. godine, a sama kraljica Elizabeta nije krila oduševljenje povodom rođenja unuka.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Dešavanja u kraljevskoj porodici su uvek zanimljiva i uvek se nađe ponešto što dosad nismo znali.

 

Kraljica Elizabeta je majka princu Čarlsu, a te 1982. nakon Vilijamovog rođenja, čak je i ona imala poneku šalu na račun svog sina.

 

-  Dolazak sina znači mi više nego što sam ikada mogao i da zamislim. Zahvalan sam što sam bio uz Dajanu u tom trenutku, jer sada imam utisak kako smo i to uradili udruženim snagama. Stiglo je ovo malo biće koje je koliko naše, toliko i svačije - poručio je princ Čarls.

 

Kažu da je princ bio opsednut detetom, a prvi komentar kraljice kada je ugledala dete bio je "hvala nebesima da nema uši na oca".

 

1 / 13 Foto: Stephen Lock / Zuma Press / Profimedia

 

Podsetimo, princa Čarlsa su godinama ismevali zbog ušiju, pa mu verovatno ovaj komentar i nije naročito prijao.

 

Kako prenosi Miror, kraljica Elizabeta je imala poseban komentar i za rođenje princa Džordža, sina Kejt i Vilijama. Dok su svi nestrpljivo išekivali rođenje te 2013. godine, kraljica je na pitanje o polu deteta kratko rekla:

 

- Nije to toliko važno. Ali bih baš volela da se već jednom rodi. Idem na odmor! 

 

Da kraljvske porodice mogu biti prilično duhovite i interesantne dokaz je i izjava vojvode od Edinburga koji je naglas nakon rođenja sina prokomentarisao da mu dete liči "na puding od šljiva".

 

 

makonda-tracker