pogledajte i vi

"Mrtva slika, Kejt je čudna, dosadna lutka": Negativni komentari na račun vojvotkinje od Kembridža su šokirali Britance

2

U Kemdridžu je predstavljen prvi zajednički portret princa Vilijama i Kejt Midlton, vojvode i vojvotkinje od Kembridža.

foto: Chris Jackson/WPA Pool / Shutterstock Editorial / Profimedia
foto: Chris Jackson/WPA Pool / Shutterstock Editorial / Profimedia

Princ Vilijam i Kejt Midlton prisustvovali su promociji svog prvog zajedničkog portreta, a vojvotkinja od Kembridža pozira u posebnoj zelenoj haljini koju je dizajnirala Suzi Kejv, supruga Nika Kejva.

 

Kako piše britanski Vogue, upravo takva kreacija, ta boja i kroj, oslikavaju stil vojvotkinje koja je uvek odevena smerno u skladu sa pravilima, ali i elegantno i moderno.

 

Međutim, Dejli Mejl je drugačijeg mišljenja, pa tako smatraju da su Kejt i Vilijam predstavljeni upravo onakvim kakvi nisu. Neki kažu da na portretu deluju beživotno i da time šalju lošu sliku o britanskoj monarhiji u svet.

 

A.N. Vilson piše da je način na koji je Kejt predstavljena, zapravo, jako loš.

 

1 / 3 Foto: Youtube Screenshot

 

- Vojvotkinja od Kembridža je puna životne snage, a ova slika je mrtva. Kejt je svedena na čudnu, dosadnu lutku, i skoro je neprepoznatljiva. A u svetlucavoj haljini njeno telo ima čudan oblik. Umetnik je uspeo da oboje pretvori u dve beživotne figure. Kejt je zaslužila bolje, a ne da bude dosadna, neugledna i nadurena verzija same sebe. Naredna generacija naše kraljevske porodice je mlada i lepa, i treba da je kao takvu i ovekovečimo. Ne da bismo bili tašti već da bismo poručili svetu zbog čega verujemo da su oni pravo rešenje za produžetak ustavne monarhije - zaključuje Vilson.

Na mnogobrojnim snimcima se može videti da su vojvoda i vojvotkinja nasmejani i zadovoljni portretom, a vi sami procenite kakav utisak slika ostavlja na vas.

 

 

makonda-tracker