mirni ste decenijama s njim

Srpske prodavnice su PREPLAVLJENE OVOM BOJOM: Večno trendi autfit Kejt Midlton koji deluje skuplje nego što jeste

0

Vojvotkinja od Kembridža ponovo se vratila svom starom i dragom kompletu

foto: Chris Jackson/WPA Pool / Shutterstock Editorial / Profimedia
foto: Chris Jackson/WPA Pool / Shutterstock Editorial / Profimedia

Supruga princa Vilijama Kejt Midlton bila je domaćica okruglog stola s ministrima Vlade kako bi obeležila objavljivanje novih istraživanja Centra Kraljevske fondacije.


Diskusija se bavila novim otkrićima, koja pokazuju da 70 odsto Britanaca veruje da razvoj dece u ranom uzrastu treba da bude prioritet društva.

 

Za ovu priliku, vojvotkinja od Kembridža je odabrala svoje staro svetloroze odelo, u kom se ranijih godina pojavljivala više puta, kako u kompletu, tako i samo u pantalonama ili sakou.

 

1 / 5 Foto: i-Images / Eyevine / Profimedia


Reč je o dvodelnom setu s potpisom kuće Alexander McQueen, sastavljenom od pantalona ravnog kroja i strukiranog blejzera koji naglašava ramena. U pitanju je vrlo ženstven model odela, i to u boji koja će biti apsolutni hit ove letnje sezone.


Vojvotkinja ga je ponela s jednostavnom belom majicom i svetloroze salonkama od prevrnute kože, a odlučila se za jednostavnan set nakita koji čine viseće minđuše i tanka ogrlica s priveskom.

 

Inače, roze odelo je vrlo popularno među plemkinjama, pa skoro identične modele imaju i kraljica Leticija od Španije i jordanska kraljica Ranija.

 

 

makonda-tracker