KAŽU DA JE NADMENA

"To je za mene UVREDA": Dženifer Lopez potkačila Šakiru na BRUTALAN način tako da su je čak i fanovi isprozivali

2

Šakira je ovih dana u centru dešavanja nakon vesti da je okončala svoju vezu sa fubalerom Pikeom, sa kojim ima dva sina, a kako se navodi, razlog je preljuba.

foto: Xavier Collin/Image Press Agency / MEGA / The Mega Agency / Profimedia
foto: Xavier Collin/Image Press Agency / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Neočekivani raskid latino dive i fudbalera nije jedino zbog čega je Šakira u centru pažnje. 

 

Svi se sećamo genijalnog nastupa Šakire i Dženifer Lopez na Super Bowl-u 2020. godine. Ovaj duo je tada oduševio ceo svet. Prvo je počela Šakira svojom pesmom She wolf, da bi performans završila čuvenom Waka, waka.

 

Kako se ovaj program bio predviđen za dve zvezde, druga polovina događaja  je bila posvećena Džej Lo koja je zagrejala atmosferu svojim hitovima Jenny From the Block i On the Floor, a nastup je završila pesmom Lets get loud, gde joj se pridružila i Šakira.

 

Iako je performans uspeo i nastup ostao do danas upamćen, otkriva se da slavna Džej Lo nije bila oduševljena što će morati da deli scenu sa nekim, pa čak i sa Šakirom.

 

Džej Lo je ovo priznala u Netfliksovom dokumentarcu Halftime i dodala da je ideja da ona deli scenu sa njom, bila najgora moguća na svetu.

Dosta njih je iznenađeno ovim ophođenjem slavne Dženifer Lopez, a ona je bez ustručavanja otkrila da je bila jako frustrirana i besna zato što je Šakira dobila isto vreme na sceni kao ona. 

Podsetimo, mnogobrojne zvezde su gostovale na ovakvom događaju i delili su scenu, pritom su imali i značajno manje vremena, među njima su Snup Dog, Eminem, Kendrik Lamar, 50cent...

 

Džej Lo je smetalo što ima samo šest minuta i to što nema svoje pevačke trenutke bez deljenja scene. U dokumentarcu se vidi i razgovor između Dženifer i Šakire, gde Džen predlaže da dele vreme na pola, ali istovremeno je besna jer nisu dobile bar 20 minuta za performans. 

Ovo je izazvalo lavinu komentara, fanovi su prozivali Džej Lo zašto je tako nadmena i kako nije svesna da su njih dve mogle da prirede spektakularan nastup. Neki su komentarisali i da je Šakira mogla sama sve da iznese, a neki su se osvrnuli i na to da je u periodu reklamiranja nastupa, Šakira objavila fotografiju gde se vide obe pevačice, dok je Džej Lo objavila samo svoju najavu. Jedan komentar se odnosio na druge slavne ličnosti koje su nastupale zajedno i nisu pravile problem oko deljenja vremena i scene.

 

 

makonda-tracker