novi detalji

Draganinoj lepoti fudbaler nije mogao da odoli? Ko je fatalna MAKEDONKA zbog koje je Pike ostavio Šakiru?

1

Kako se sada pretpostavlja, ona je bila razlog njihovog rastanka.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Fudbaler Đerar Pike demantovao je priču da je Šakiru prevario sa majkom njegovog saigrača Gavija, sada se pojavila teorija da je on u vezi sa studentkinjom iz Barselone, a poslednja informacija koja stiže iz medija jeste da je za sve kriva starleta iz Makedonije. 

 

U pitanju je Dragana Spasovska, iz Skoplja, koja već duže vreme živi u bugarskom gradu Plovdivu, a nije poznato da li je baš tamo upoznala Pikea.

 

— Priča o nama je vrlo aktuelna u Bugarskoj, ali ne bih ni potvrdila ni demantovala u ovom periodu — rekla je Spasovska za bugarske medije.

 

 

— Naravno da znam Pikea. Imamo i zajedničke fotografije. To je nešto što ne mogu poreći. Ali o svim ostalim detaljima o svemu što kruži ovih dana, ne smem sada da govorim.

 

 

U međuvremenu se pojavila informacija i da je Šakira angažovala privatnog detektiva da prati Pikea, pošto je sumnjala u njegovu vernost, ali su je oni prevarili i sve su obelodanili medijima. Baš nakon toga su nastale navodne "varnice" između poznatog para i Pike nije želeo na kraju da se pomiri sa Šakirom.

 

 

 

makonda-tracker